Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet? (többi lent. )
Figyelt kérdés
Régen, nem voltak ilyen problémáim most meg..
Van egy lány, nagyon beleszeretem, szerintem talán életem szerelme lenne!
Amikor odajön mellém,jobban ver a szívem (ezt eddig egy lánynál se éreztem, akivel eddig voltam.)
Amikor a közelemben van akkor érzem magam a legboldogabbnak..
Elmondtam neki mit érzek, és azt mondta ő is hasonlóan van vele..
Ez mind szép és jó.. de van barátja mint kiderült.(Akivel nem olyan jó most viszonya)
Közben meg velem kavar..
Szerintetek megpróbáljam? Mert én nem csak ilyen "megdugom és ott hagyom" féle akciót akarok tőle..
Hanem többet.
L:16 Én(F):17
2013. jan. 21. 16:34
1/4 anonim válasza:
én biztos nem kezdenék olyan emberrel, aki a párja mellett hajlandó velem kavarni...
2/4 anonim válasza:
Szerintem simán megérné, lehet hogy majd dobja a barátját miattad.
3/4 A kérdező kommentje:
#1: igen én is ezért parázok az egésztől, mert lehet velem is ezt megcsinálná később.
2013. jan. 21. 16:39
4/4 anonim válasza:
Szerintem próbáld tisztázni, hogy mi van kettőtök között, és ha ez megvolt, vedd rá, hogy beszéljen a barátjával!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!