Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban éretlenség volt?
Régen ugy tekintettem egy csajra, mint egy balvanyra. Elérhetetlennek láttam mindenkit, és ha egy csaj neten szoba állt velem, akkor adtam alá a lovat stb. Illetve még szinte én kertem bocsánatot.
Most viszont teljesen normálisnak találom ha ismerkedek nőkkel, és nem tartom elérhetetlennek őket. Ráadásul aki nem tetszik, azzal nem is foglalkozom. Ezelőtt meg mindegy lett volna ki csak legyen valaki akit a kis pincsi korbenyalhat.
Valaki azt mondta azért van ez a mostani helyzet mert sokat értem. Honapok alatt és 1-2 év alatt is
Igen, szerintem is ez egy jó fejlődés. Fejlődött az önérzeted, önértékelésed. (Csak ne vidd majd túlzásba. :) )
Ez valószínűleg vonzóbbá tesz a nők számára, csak így tovább.
Hát elég éretlen voltál aszerint amit írtál. Valóban teljesen felesleges olyannal foglalkoznod, aki nem tetszik és nem akarsz tőle semmit. Nem szabad hagyni hogy a nők-csajok kihasználjanak, van köztük is nem kevés mocsok.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!