Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ciki, ha 16 évesen még sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha 16 évesen még sosem voltam szerelmes?

Figyelt kérdés
Tizenhat éves lány vagyok és körülöttem most mindenkit megszállt a hihetetlen nagy szerelem meg minden és ahogy látom a csókolózó párokat az utcán én is vágyok a szerelemre, de nagyon..meg akarom tapasztalni, járni valakivel, stb...Ciki, ha még nem voltam szerelmes? Igazából eddig még csak sztárok tetszettek és a környezetemben lévő fiúk valahogy nem érdekelnek....Ez meg fog változni, vagy miért van ez így?

2013. jan. 16. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek a világért sem megbántani, de rossz a kérdés. Már mint ha most 10/10 válaszoló azt írná, hogy igenis ciki, akkor tudnál tenni ellene? Nem:)

Tehát ez a kérdés így, és talán máshogy sem igazán kézzelfogható. Viszont nem baj hogy még nem voltál szerelmes, legbelül keresed a számodra tökéleteset, és biztos lesz is majd egy ilyen

f/20

2013. jan. 16. 18:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát igen én sem tudom pontosan, hogy hogy kellene megkérdezni, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy....normális-e...vagy valami bajom van... (tudom, hogy hülyeség, de...)
2013. jan. 16. 18:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Ebből inkább az szűrhető le, hogy igényes, vagy. Nem válogatós, hanem olyat keresel akinél az első lépéseknél már tudod hogy "nem lehetnek gondok". Megbízhatsz benne, szeretni fog, hűséges lesz, vigyázni fog rád.

Utolsó voltam

2013. jan. 16. 18:40
 14/14 anonim ***** válasza:

ezzel, pont én is így vagyok!

egyszerre féltékenység, gyűlölet, irigység van bennem ilyenkor!

16 - f

én, soha nem voltam még szerelmes, szeretnék az lenni,

eddig voltak, akik tetszettek, de 2 foglalt volt, egynek, meg, hát, mondjuk úgy, nem tetszettem!

fennvagy facebookon?

2013. jan. 25. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!