Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek jó?
Figyelt kérdés
na szóval van egy fiú ...... de picit vagyis nagyon bunkó mindenkivel de nagyon szeretem meg aszt hiszem hogy ő is mert már mondta de tegnap nagyon meg bántottam mikor azt mondta hogy így nem fogom meg szerettetni magam vele erre mondtam hogy jó akkor nem is szeretem aztán le lépet majd vissza hívtam és kérdi hogy mit akarsz és mondom hogy bocsánatot kérni erre nem volt semmi reakciója ._. kérdeztem hogy fájt neki hogy megbántottam azt mondta hogy kicsit.... ami nála nagyot jelent..... ezt hogyan hozhatnám rendbe ?#szerelem #nemtom:)
2013. jan. 15. 15:57
1/4 anonim válasza:
én ugyan igy vagyok csak egy lánnyal:S nem tudom énsem mit tehetnék ..de neked a fiúval sokkal könnynebb dolgok van asszem..
2/4 anonim válasza:
Elsőnek tanuld meg használni az írásjeleket. Ha ez meglesz, már elég értelmes leszel hozzá, hogy ne szappanoperák alapján akarj kapcsolatot építeni. Ez az egész zavaros dolog amit írtál, nem életszerű. Ha bunkó mindenkivel (tehát veled is) akkor miért tettszik?
3/4 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ne flegmázzon, hanem húzzon tiszta nadrágot, fürödjön és vegyen el téged feleségül, különben szétcsapod a száját. Én a helyedben ezt tenném legalábbis...:SSS:S:S:S:S
4/4 A kérdező kommentje:
juj ki felejtetem mikor múltkor ilyen voltam azt mondta hogy... elege volt a beszélgetésből és el ment . aztán még én kértem bocsánatot és meg kérdeztem hogy ez fájt neki hogy ilyen voltam ? azt mondta kicsit de bele sem gondol hogy előtte miket mondott nekem ......... ja és egyáltalán azt mondja hogy neki ez sok idő kell mondjuk első vagyok az életébe meg a barátnőim is oda vannak érte csak én szúrtam ki előbb ...
2013. jan. 15. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!