Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben? (választás 2 nő között)
Figyelt kérdés
Nyilván nem azt várom, hogy megmondja nekem bárki is, hogy kit válasszak, egyszerűen kiváncsi vagyok független emberek véleményére. A helyzet az, hogy van egy barátnőm 2 és fél éve de kb fél éve nagyon sokat romlott a kapcsolat sokat veszekedünk és nem olyan mint régen már a kapcsolat. Ezzel szemben van egy lány, aki számomra gyönyörű de a külsőségeken túllépve nagyon jó beszélgetőpartnerem és ahogy a szemébe nézek ahogy ránézek egyszerűen azt érzem melegséget áraszt. Nem arról van szó, hogy nem szeretem a barátnőmet mert de, szeretem de a másik lányt is kedvelem nagyon. Szerintetek lehet jól dönteni?Mit tennétek a helyemben?? 20/F2013. jan. 12. 22:35
1/11 anonim válasza:
NEM, nem szereted a barátnődet. Ha szereted, nem érzel mással kapcsolatban melegséget. Valószinű, h ez a veszekedések oka. Prób meg rendezni a kapcsolatot, ha nem megy akkor pedig...:S
2/11 anonim válasza:
Miért teszel fel kérdést mikor te magad is tudod, hogy mit fogsz lépni?
3/11 anonim válasza:
Mivel fiatal vagy még élj és hallgass az ösztöneidre. Ha már most problémáitok vannak mi lesz később? Mai fejjel néhány helyzetben lehet már máshogy döntenék én is.
4/11 anonim válasza:
Amit mindenki mond így vagy úgy, köztük te is, én is azt: Az új
5/11 anonim válasza:
És ha nem lenne a másik lány, akkor maradnál a régivel?
Én soha nem értettem az ilyet. Ha egy kapcsolat nem jó, akkor ki kell lépni belőle, nem pedig megvárni, hogy lesz egy jobb. Aztán ezzel az ürüggyel otthagyni a másikat.
6/11 anonim válasza:
El tudod képzelni a jövődet a régi barátnőddel?
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, el tudom képzelni. Szerintem némi változás és lehet ez ugyan olyan jó.
2013. jan. 12. 23:57
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem mindkettőnknek. A probléma akkor kezdődött mikor felvettek egyetemre. Jött a féltékenység (de nagyon keményen) hogy megnézem a csajokat meg mit csinálok én ott velük, minek beszélgetek csoporttársaimmal, minek tanulok együtt velük stb.
2013. jan. 13. 22:44
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem meg talán abban, hogy több időt tölteni vele és kizárni az ellentétes nemű haverokat. Egy próbát megér.
2013. jan. 13. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!