Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Smink nélküli lányok? Vélemény? Tapasztalat?
Szóval, én egyáltalán nem festem magam, és állítólag(ha lehet hinni a pletykáknak úgy is jól nézek ki). A természetesség híve vagyok, de a fiúk mégis az agyonkent lányokat veszik észre, és többnyire nekik van párkapcsolatuk. Miért van ez? :(
17/L
Én nagyon önbizalomhiányos vagyok, ezért festettem magam, de a szüleim mindig mondták, hogy anélkül is szép vagyok. Azt hittem, csak anyai-apai elfogultság, de később elkezdtünk úszni járni az osztállyal, és ott láttak a többiek is smink nélkül, azt mondták szép vagyok, ne húzzam ki a szemem feketével, stb... Barátom is megmondta, hogy nagyon aranyos vagyok, egyforma így is, úgy is.
Szóval a lányok egy része ezért festi magát, mint én.
A másik fele szimplán csak hadd ne mondjam ki, mi...
És a fiúk a külsőbe szeretnek bele először általában, ezért a lányok tetszeni akarnak nekik. Később, ha már mersz egy fiú előtt smink nélkül mutatkozni, az nagy dolog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!