Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Smink nélküli lányok? Vélemény? Tapasztalat?
Szóval, én egyáltalán nem festem magam, és állítólag(ha lehet hinni a pletykáknak úgy is jól nézek ki). A természetesség híve vagyok, de a fiúk mégis az agyonkent lányokat veszik észre, és többnyire nekik van párkapcsolatuk. Miért van ez? :(
17/L
De egy undorító aljadék szemét dolog ez,hogy kiállok az igazamért és ki van vágva a hozzászólásom, de azért a tied 11 es mélyen kiközösítő. Attól hogy te nem szereted az izmosokat, attól még más megvédheti magát. Szar diktatórikus köpet topik.
De akkor is tudomásul kell venni,hogy az erős külső/több tudás/ több pénz mindig is előrébb lesz mint az ellentétje, mert több potenciál, több lehetőség van benne. A legtöbb embernek pedig a több kell, és nem a kevesebb.
Akik izmosok, azok pedig ugyanúgy ahogy a diplomás okosok, megdolgoztak azért hogy többek, jobbak, mint akik nem ezt tették. Igenis többet érnek. De egyáltalá nem érdekel,ha valakinek ezek nem kellenek, de attól még tény marad. nyugodtan lehet diktatórikusan kiközösíteni mint egy ovodás, kivágni ezt a véleményt is.
17-es: Nincs probléma. Megesik.
18-as: Bocsáss meg. Olyan személy vagyok, aki büszkén vállalja és szereti olvasni/ hallani az önkritikát, nem pedig megfutamodni előtte, bár a Te részedről jött választ kissé offenzívnek éreztem, ami a legutóbbi válaszodban nagyon is tükröződött. Még egyszer elnézést, ha ezzel belegázoltam a lelki világodba, nem akartam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!