Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, nagyon jóba vagyunk. Nem járunk, de ő nagyon szeret és én is őt. Külső okok miatt nem jöhetünk össze, azt kérte hogy várjak rá amíg el nem jön az idő hogy összejöjjünk. Nem lesz más lány rajtam kívül, ezt állítja, de még éveket kéne várnom.18L2013. jan. 10. 22:04
1/12 anonim válasza:
HAHA. persze, várj rá azt ha átba*z, akkor egész életedbe bánhatod, hogy elpocsékoltad ezt a pár évet.
3/12 anonim válasza:
rakd tarcsiba
addig éld az életed ráérsz eldönteni ha időszerű lesz
5/12 anonim válasza:
Mik azok a külső okok? erre kíváncsi lennék.
6/12 anonim válasza:
Csak szívat angyalkám! Maradj neki tartaléknak.
Nem tudok külső okot, ami indokolná.
Hacsak nem vagy toronyba zárt királylány, és még előtte a
hétfejű sárkány. Naív vagy.
7/12 A kérdező kommentje:
igen,félek attól hogy átver csak szeretem nagyon..elméletileg ő is.minden időnket együtt töltjük..
2013. jan. 10. 22:19
8/12 anonim válasza:
Megint nem lettünk okosabbak! :(
Mik azok a külső okok?
Barátnője van?
9/12 fünof válasza:
nem éri meg. több évet elpazarolnál tini-tombolásaidból :D
10/12 A kérdező kommentje:
nincs barátnője
2013. jan. 10. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!