Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem és a humor hogyan fér egybe?
Mert a legtöbb nő a humoros férfiakat kedveli és szereti. De lehet, hogy abban a humoros férfiban nincs annyi szerelem, ami pont a nőnek kell. És a nő ezért boldogtalan lesz.
Viszont van a másik férfifajta, aki nem humoros vagyis komoly, és benne megvan az a szerelem, ami kell a nőnek.
Mert szerintem nincs olyan tökéletes férfi, aki állandóan humorizál és még meg is adja ugyanazt a szerelmet, ami a nőnek kell.
Valóban nincs tökéletes, de ettől még a humor és az érzelmek nem zárják ki egymást.
Ismét egy felesleges hülye kérdéssel több.
te összejönnél egy mogorva nővel okostojás?
Nem mogorva, hanem komoly. Aki látja is, mi történik a világban. Nemcsak állandóan Fábry Sándor módjára szórakoztatja a nőt.
A férjemnek irtó jó a humorérzéke, spontán úgy meg tud nevettetni, hogy folyik a könnyem és ha szomorú vagyok, a legtöbbször ő vidít fel. Többek közt ez is tetszett meg benne a kapcsolatunk elején.
Másrészről soha még senkitől ennyi törődést, szeretetet, gondoskodást, ilyen mértékű szerelmet nem kaptam.
"Mert szerintem nincs olyan tökéletes férfi, aki állandóan humorizál" Ha valakinek jó a humorérzéke, az nem azt jelenti, hogy éjjel nappal, egyfolytában poénkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!