Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem és a humor hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem és a humor hogyan fér egybe?

Figyelt kérdés

Mert a legtöbb nő a humoros férfiakat kedveli és szereti. De lehet, hogy abban a humoros férfiban nincs annyi szerelem, ami pont a nőnek kell. És a nő ezért boldogtalan lesz.

Viszont van a másik férfifajta, aki nem humoros vagyis komoly, és benne megvan az a szerelem, ami kell a nőnek.

Mert szerintem nincs olyan tökéletes férfi, aki állandóan humorizál és még meg is adja ugyanazt a szerelmet, ami a nőnek kell.

2013. jan. 10. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Valóban nincs tökéletes, de ettől még a humor és az érzelmek nem zárják ki egymást.

Ismét egy felesleges hülye kérdéssel több.

2013. jan. 10. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A humor és a komolyság megférnek egy emberben egyszerre, egyszerűen helyzetfüggő, hogy mikor melyik jön elő.
2013. jan. 10. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg van. Na bumm.
2013. jan. 10. 16:53
 4/7 A kérdező kommentje:

te összejönnél egy mogorva nővel okostojás?

Nem mogorva, hanem komoly. Aki látja is, mi történik a világban. Nemcsak állandóan Fábry Sándor módjára szórakoztatja a nőt.

2013. jan. 10. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem úgy kell elképzelni, hogy egyik szórakoztatja a másikat... hanem, hogy hasonló dolgokat találunk viccesnek, és tudunk együtt nevetni :) A közös poénok is kellenek egy kapcsolatban, akárcsak a romantikus, meghitt pillanatok.
2013. jan. 10. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A férjemnek irtó jó a humorérzéke, spontán úgy meg tud nevettetni, hogy folyik a könnyem és ha szomorú vagyok, a legtöbbször ő vidít fel. Többek közt ez is tetszett meg benne a kapcsolatunk elején.

Másrészről soha még senkitől ennyi törődést, szeretetet, gondoskodást, ilyen mértékű szerelmet nem kaptam.

"Mert szerintem nincs olyan tökéletes férfi, aki állandóan humorizál" Ha valakinek jó a humorérzéke, az nem azt jelenti, hogy éjjel nappal, egyfolytában poénkodik.

2013. jan. 10. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Alapvetően én bármiből bárhol viccet tudok csinálni , az nem hiányzik belőlem és vagy egy másik oldalam ahol néha kicsit túlontúl komoly vagyok ... és mégsincs barátnőm
2013. jan. 10. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!