Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolatot szeretnék egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatot szeretnék egy lánnyal, én itt magyarországon ő Szenpéterváron lakik. És eddig élőben nem találkoztunk. Lehetséges így kapcsolat?

Figyelt kérdés

13 vagyok,ilyen válaszokat nem kérek:

-Legózzál még

-Kicsi vagy te ehhez

-menny anyád szoknyája mögé

és hasonlókat,hanem értelmes,segítő válaszokat kérnék,a lány 15,de szeret,nyáron jönne.Így kérem a válaszokat,Köszönöm :D

2013. jan. 10. 14:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen annyira komolyak amennyire egy gyerek tud érezni,de mégis mit érzel egy olyan személlyel kapcsolatban akit nem ismersz még sose láttál,én csak azt magyarázom,hogy az nem kapcsolat,hogy cseteltek,telefonáltok
2013. jan. 10. 21:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor te még nem láttad,hogy milyen jól néz ki a csaj :D
2013. jan. 11. 15:32
 13/17 anonim ***** válasza:
szia ! lehetséges kapcsolat! az én szerelmem háromezer kilométerre lakik tőlem ...és sosem találkoztunk :( és szerelmesek vagyunk ... 4 hónapja minden nap 4-5 órás skype ,azóta megtanultam az angolt úgy kommunikálunk .... és nagyon fáj,és egyre rosszabb nem talizunk ... :(:( eddig csak esténként az utóbbi 2 hétben már nappal is kamerázunk annyira sok időt akarunk ,,együtt lenni,, :( most tavasszal találkozunk először ha a jó Isten is úgy akarja ! létezik virtuális szerelem és ezt csak az tudja aki benne van,milyen érzés! kitartás nektek! én tudom milyen ez!! minden gondolatom ő 4 hónapja már nem alszom :D 28/L
2013. jan. 13. 16:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :DD
2013. jan. 14. 16:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen,elég rossz érzés,hogy nem is látjuk egymást élőben,mi is sokat skypolunk.Megkérdezhetem hol lakik a srác?Mert az én Nastyám Szentpéterváron.
2013. jan. 14. 16:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Az én szerelmem Algériában :'( :'( :'(
2013. jan. 14. 18:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Sok sikert nektek! :D

[link]

2013. jan. 14. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!