Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatot szeretnék egy lánnyal, én itt magyarországon ő Szenpéterváron lakik. És eddig élőben nem találkoztunk. Lehetséges így kapcsolat?
Figyelt kérdés
13 vagyok,ilyen válaszokat nem kérek:
-Legózzál még
-Kicsi vagy te ehhez
-menny anyád szoknyája mögé
és hasonlókat,hanem értelmes,segítő válaszokat kérnék,a lány 15,de szeret,nyáron jönne.Így kérem a válaszokat,Köszönöm :D
2013. jan. 10. 14:09
11/17 anonim válasza:
Igen annyira komolyak amennyire egy gyerek tud érezni,de mégis mit érzel egy olyan személlyel kapcsolatban akit nem ismersz még sose láttál,én csak azt magyarázom,hogy az nem kapcsolat,hogy cseteltek,telefonáltok
12/17 A kérdező kommentje:
Akkor te még nem láttad,hogy milyen jól néz ki a csaj :D
2013. jan. 11. 15:32
13/17 anonim válasza:
szia ! lehetséges kapcsolat! az én szerelmem háromezer kilométerre lakik tőlem ...és sosem találkoztunk :( és szerelmesek vagyunk ... 4 hónapja minden nap 4-5 órás skype ,azóta megtanultam az angolt úgy kommunikálunk .... és nagyon fáj,és egyre rosszabb nem talizunk ... :(:( eddig csak esténként az utóbbi 2 hétben már nappal is kamerázunk annyira sok időt akarunk ,,együtt lenni,, :( most tavasszal találkozunk először ha a jó Isten is úgy akarja ! létezik virtuális szerelem és ezt csak az tudja aki benne van,milyen érzés! kitartás nektek! én tudom milyen ez!! minden gondolatom ő 4 hónapja már nem alszom :D 28/L
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :DD
2013. jan. 14. 16:39
15/17 A kérdező kommentje:
Igen,elég rossz érzés,hogy nem is látjuk egymást élőben,mi is sokat skypolunk.Megkérdezhetem hol lakik a srác?Mert az én Nastyám Szentpéterváron.
2013. jan. 14. 16:41
16/17 anonim válasza:
Az én szerelmem Algériában :'( :'( :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!