Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg "csak" barátok lennénk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg "csak" barátok lennénk?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki pár hete lépett bele az életembe egyik napról a másikra egy ismerősöm révén. 2 hétig együtt voltunk napi 10 órát, mert meg kellett szervezni egy ilyen városi-sulis rendezvényt. Meg volt, jól sikerült, közben közel kerültünk egymáshoz barátilag, mondja hogy ilyen jó barátja még nem volt, nem hogy lány barátja stb. Mivel másoknak is feltűnt, hogy eléggé közel kerültünk egymáshoz, egy haverom rákérdezett nála, és azt mondta h barátilag nagyon szeret, de ezen még nem gondolkozott, mert fontos most a karrierje, és hogy nem lenne rám annyi ideje.

DE találkozunk napi 2-3 órát, és nem barátilag nézek rá (mások szerint ő se, meg valahogyan az a másfajta nézés, tudjátok?:D) , egymáshoz érünk "véletlenül" stb...

együtt szervezünk programokat, és kezdek beleesni.

pedig eddig olyan voltam, hogy nem kell komoly kapcsolat, csak úgy elvoltam ilyen téren, nem foglalkoztam vele, párszor buliba itt-ott összejöttem ezzel-azzal, de nem vettem komolyan. de most úgy érzem érte bármit meg tudnék tenni, mert tényleg szeretem.

és szerintem már vagyunk olyan korban, hogy kezdünk kinőni az igazi fiú-lány barátságokból.

mit tegyek/tegyünk?

17/L, 18/F

2013. jan. 10. 11:47
1 2
 1/14 anonim válasza:
huhh...hát ha barátként tekint rád tényleg akkor nincs mit tenni. De mi az, hogy a karrierje fontosabb? Gondolom nem egyetemisták vagytok, max készül az érettségire, attól lenne rád ideje. Nem lehet, hogy ez is csak egy kifogás volt?
2013. jan. 10. 11:55
 2/14 A kérdező kommentje:
sportoló
2013. jan. 10. 11:56
 3/14 Surf válasza:

A ,,karrier" és a barátnő szerintem nem zárják ki egymást. Főleg ha 2 hétig napi 10 órát tudott fordítani egy rendezvény szervezésére, akkor rád is tudna, ha akarna. Itt az a kérdés, hogy akar-e? Szerintem a legjobb lenne, ha te kezdeményeznél, igaz ez nem a szokásos mód, és meglátod, hogy veszi, hogy reagál...

Vagy nem tudom, nehéz helyzet

2013. jan. 10. 12:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdeményezz bátran, de finoman. És a fentivel ellentétben szerintem ez egyáltalán nem szokatlan felállás.

Ha szerinted kezdetek kinőni a fiú-lány barátságokból, akkor még nem nőttél fel nagyon :-D Mindenesetre egy próbát megér, én is 18évesen jöttem össze egy olyan lánnyal, aki jó barátom volt. Azóta is..hmm 7 éve együtt vagyunk. Ja és ő kezdeményezett.

2013. jan. 10. 12:26
 5/14 anonim ***** válasza:
A fiú-lány barátságokból nem lehet kinőni.:). És nem kifogás a nincs idő, mert akkor eddig se tudott volna ennyi időt szakitani rád. Hagyd alakulni a dolgokat, ennyiből nehéz belelátni, de ne fogd vissza az érzéseid, mert aminek ki kell jönni, az ki fog jönni.
2013. jan. 10. 12:32
 6/14 A kérdező kommentje:
barátok is azzal jönnek, hogy lépjek én... de ez szerintem nem a lányok dolga vagy nem tudom. mégse smárolhatom csak úgy le...
2013. jan. 10. 12:35
 7/14 A kérdező kommentje:
van rá okom hogy miért nem hiszek a fiú-lány barátságokban, volt egy nagyon rossz tapasztalatom.
2013. jan. 10. 12:42
 8/14 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül neked kell lesmárolnod, simán hozhatod olyan helyzetbe, hogy úgy érezze, ő az, aki kezdeményez:)
2013. jan. 10. 12:43
 9/14 A kérdező kommentje:
pl?:)
2013. jan. 10. 12:45
 10/14 anonim ***** válasza:
mondjuk megnézhetnétek valami filmet közösen. Pl.a kedvencét. Vitatkozhatsz is vele, hogy te mondjuk ezt meg ezt máshogy látod, érd el, hogy arról beszélhessen, amiről szeretne, akár a sportról, hogy meggyőzhessen az igazáról, de ha szereted, szerintem ez menni is fog, mert nincs annál jobb, amikor azt látod, hogy mennyire lelkesen magyaráz egy pasas (na jó van, deengem speciel lenyűgöz) Ha ezt még pici kacérsággal is vegyíted(nem fizikai kontektus ilyenekkel nem mész semmire, csak kedveskedés, és sok mosolygás:)
2013. jan. 10. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!