Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ellene, hogy barátnőmmel ne úgy érezzük magunkat mintha csak barátok lennénk?
Figyelt kérdés
Fél évig próbáltam vele összejönni, és 20 napja barátaim segítségével végre összejöttünk. Én már régóta szeretem őt , de viszont én nem érzem ,hogy őis ugyanígy érezne :S Tudom nem járunk rég óta , de a barátságunk már régebb óta tart, és félek ,hogy csak barátjának tekint és nem a párjának. Smárolni csak nagyon ritkán szoktunk de nem rajtam múlik, nem tudom miért de nem nagyon szeret velem smárolni és amikor smárolunk azis maximum 3 másodpercig tart és utána mindig elneveti magát :S2009. febr. 17. 21:07
1/3 anonim válasza:
Az nem jo...:S beszelgess vele errol...az a legegyszerubb.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha a lány csak úgy tekint rád akkor ne erőltetsed ezt a kapcsolatot mert halott :S
3/3 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele és csak azt hajtogata h nagyon szeret de félénk és nem meri ki mutatni az érzéseit:S:S akartunk már szakítani de ő mondta h ne mert szeret... de akkor miért nem mutatja ki:S és miért nem tud smárolni velem...
2009. febr. 17. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!