Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6. Osztályos vagyok és teljesen belezúgtam egy 12. -es nagyon helyes srácba. Mit tegyek hogy legalább észrevegyen? Tudom hogy járni úgysem fogunk de olyan jó lenne ha barátok lennénk.
ha nem volt bnője lehet beadná a derekát egy 12évesnek, ha betegesen vágyna rá, megkockáztatná a börtönt is, elképzelhető, de nagy valószínűséggel lekoppint :D
(kitudja lehet én is bevállalnék egy 12 évest, de inkább 13,5+) :D
F17
Egyszer kapd el valahogy, aztan zsarold hogy feljelented ha nem tesz meg mindent amit akarsz :))
viccen kivul amugy facebookon lenne erdemes probalkozni, kerd meg hogy magyarazza el a matekot vagy mittomen...
ne próbálkozz vele !
2 évet semmilyen férfi nem várna :D
és mig te 12 vagy addig ugyan nem lesz kamagy . páá
ne segitsetek már neki-.- 12 éves( ha nem bukott meg)-.-" börtönbe akarjátok küldeni a másik gyereket? te kislány.. akadjál le k*rva gyorsan arról a srácról!
17 éves kérdező gratulálok.. téged is inkább a föld alatt kéne tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!