Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6. Osztályos vagyok és teljesen belezúgtam egy 12. -es nagyon helyes srácba. Mit tegyek hogy legalább észrevegyen? Tudom hogy járni úgysem fogunk de olyan jó lenne ha barátok lennénk.
Én is így voltam hatodik osztályban, de jóformán az lett belőle, mint mindig: SEMMI. Bejelöltem myvip-en (akkor még az volt a "menő") és nem igazolt vissza. Sírtam miatta, hogy "brühühühü, nem vagyok szép meg mindenki utál". Most örülök annak, hogy nem ismerem azt a srácot.
Ha barátot szeretnél, akkor se egy 18 évest. Esetleg rokonságból vagy baráti körből keress valakit.. Én az unokabátyámmal vagyok nagyon jó barátságban. :)
Hidd el, amikor itt lesz az ideje, majd betoppan egy srác az életedbe és boldog leszel. Jótanácsként fogadd el, hogy, ha valamit nagyon szeretnél, akkor az biztos nem jön össze. Példaként, had említsem meg az én esetemet: 7. osztály évvége volt és bejelöltem csak úgy heccből egy fiút. Pár nap múlva felvett msnre és beszélgettünk. Eltelt jópár hét, mire kimentünk sétálni. Pár találkozás után elmentem hozzájuk és megcsókolt. Eléggé gyerekfejű voltam még és meg is lett az eredménye... Szakítottunk. Utána próbáltam "telepatikusan" rávenni, hogy hívjon el mégegyszer és legyünk együtt megint, de minnél jobban erőltettem, annál kevesebbet beszéltünk. Megpróbáltam elfelejteni és mostanában sikerült is. Erre megint elhívott. Amint elkezdtem fantáziálni arról, hogy milyen jó lesz megint, lelépett, mert megijedt.
Röviden: SOHA ne próbálj meghódítani egy srácot! Nem kell velük foglalkozni és akkor tonnaszámra kapod őket. Hagyd, hogy a dolgok maguktól történjenek és ne próbáld őket a gondolataid alapján formálni, mert akkor sok csalódás fog érni.
U.i.: Szívesen beszélgetek veled még, ha akarod.
utolsó.. ez mégis milyen szó?:felejtzsd
Inkább figyelj oda abban a k*rva iskolában mert ilyen hülye maradsz.
Bocsi de 12 évesen semmi esélyed egy 18/19 éves pasinál!!! Ezt el kell fogadnod még mielőtt túlságosan beleéled magad a dolgokba. Szerintem maradj az általános iskolás srácoknál. Mert egy középiskolás észre se vesz egy kicsit..bocsi de ez az igazság :S
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!