Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú akivel nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akivel nagyon szeresük egymást de a távolság miat nem lehet semmi milegyen? ( böveben lent, jelen pilanatba is csak sirni tudok )

Figyelt kérdés

Aval a fiúval nagyon szeresük egymást de fél év után birunk taláálkozni mert szünetbe az apja nem birja elhozni mert mesze lakik tölem éngem meg apám nem enged suli után nyáron ugyan arra a helyre megyünk suliba ott majd birunk találkozni de adig kitudja milesz megigérte hogy kibirja de én félek hogy nem fogja sirok mint egy hülye liba pedig újévkor megfogadtam hogy egyetlen fiú miat sem sirok de ugylátszik nem tartotam be mert egy hülye vagyok :'(

14/L

2013. jan. 10. 01:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha szeret akkor te vagy neki a legszebb lány a világon és nem fogja érdekelni a többi lány akik hozzá közelebb vannak, részemről ennyi.
2013. jan. 10. 17:47
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi remélem
2013. jan. 11. 00:03
 13/14 anonim ***** válasza:

#11-nek igaza van. Ha szeret, mindegy hogy milyen szép csajok legyeskednek körülötte és hányan.

Viszont teljesen felesleges ilyeneken rágnod magad, amíg nem beszéltél a fiúval. Ha úgy döntötök, nem vártok egymásra, akkor úgyis hiába aggódtál. De ha megpróbáljátok kiböjtölni azt a néhány hónapot, akkor nem kéne folyamatosan ezen cidrizned, nagyon nem lenne egészséges. Szóval csak nyugi ;)

(#9 voltam)

2013. jan. 11. 09:14
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2013. jan. 11. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!