Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dilemma - távolság. Hol?
Figyelt kérdés
Első év az egyetemen, 300 km-re otthonról. Hol ismerkedjek? Évkezdés előtt éppen ezért nem is nagyon bonyolódtam komolyabb kapcsolatba otthon, mert tudtam, suli mellett nehéz lenne... Most viszont azon kapom magam, hogy suli mellett, abban a kevés szabadidőmben nem akaródzik a dolog... Attól félek, nem lesz időm a hölgyre... Sok minden köt mindkét helyre, egyik a régi, megszokott, a másik az új, a "felfedezés" miatt izgalmas, mégis, lassan fél éve nem tudok dönteni - egyetem mellett úgy, hogy nyáron "halálra van ítélve" a dolog, vagy otthon, ahol suliidőben vagyok ritkán? Nem tudok dönteni, két rossz körül a kevésbé rosszat kellene választanom, de nem tudom, melyik az...2013. jan. 3. 14:35
2/3 bumbi02 válasza:
Nem kell ennyit előre gondolkozni. Én tudtam hogy kiköltözök Ausztriába, és csak egy nyári kapcsolatra terveztem mostani barátnőmmel. Jelenleg 600 km-re lakok tőle, és csak áprilisban látom legközelebb.
Felesleges tervezni h itt vagy ott ismerkedjek. Ismerkedj ott, ahol lehetőség van rá. Ember tervez, isten végez.
3/3 A kérdező kommentje:
caM008
Egyelőre megy az is. :-)
bumbi02
Hát nem tudom, ismerem magam, és szerintem nem bírnám ki ezt az időt...
Köszi a válaszokat!
2013. jan. 4. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!