Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tűz között vagyok, és nem afelé húzok, aki felé kéne. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elég komplex problémával fordulok hozzátok. A barátommal 4 éve vagyunk együtt, de kb fél-háromnegyed éve elég sok gondunk van, sokat veszekszünk. Mindketten érezzük, hogy nem olyan már, mint az elején volt. Az egyik veszekedésünk után 1 hétig nem beszéltünk, ezen a héten viszont megismerkedtem egy sráccal. Neki is van egy 3 éves kapcsolata, de nekik se úgy mennek már a dolgok, ahogy szeretnék. Végülis 2 boldogtalan szerelmes összekerült, akik vágynak egy kis törődésre, amit a párjuktól nem kaphatnak meg. Az egész hetet együtt töltöttük, nagyon figyelmes volt és kedves, sokat beszélgettünk. Semmi nem történt köztünk, de elég határozottan utalt rá, hogy a jövőben szeretné, ha több is lenne. Járás akár. Mellette rájöttem, hogy boldogtalan vagyok a barátommal, és ez nekem nem jó így. Megmondtam a barátomnak, hogy szakítani akarok. Ő azt kérte, hogy ne, mert rájött, hogy elrontotta a dolgokat, és adjak neki még egy esélyt h helyrehozhassa. Én megadtam neki, tekintettel a 4 évünkre is. Azonban semmit nem érzek mostanra a barátom iránt, és nem érti, miért viselkedek vele úgy, ahogy. Úgy érzem, elkésett ezzel az egésszel, és menthetetlen a dolog. A másik fiúval azóta is beszélünk napi szinten, találkoztunk is. Eddig helyre akarta hozni a kapcsolatát, de mostanra rájött, hogy már semmi értelme nem lenne. Úgy érzem, inkább hozzá vonzódom.. De benne meg nem tudom mennyire bízhatok meg, mert 2x is megcsalta a barátnőjét, és most is a barátnője háta mögött fűz engem.. Viszont a másik 2 esetben matt részeg volt, engem meg józanon kerülget. Ez azért jelent valamit nem? Szerintetek mit tegyek? A barátomat semmiképp nem szeretném megcsalni, nem tudnék kibékülni a lelkiismeretemmel. Mit tanácsoltok? Tudom, hogy nem akarom a barátommal leélni az életem, viszont a másik srácnak meg nem vigasz akarok lenni.. félek, hogy ő a helyzet miatt keres engem..2013. jan. 9. 21:39
1/2 anonim válasza:
Bármi is lesz vagy nem lesz az új sráccal, ettől teljesen függetlenül nem érdemes folytatnod az előzőt. Ha nem tudnál kibékülni a lelkiismereteddel egy megcsalás után, akkor azt se engedd meg magadnak, hogy csak azért maradsz a mostani srác mellett, hogy ne maradj egyedül, mert az ugyanolyan etikátlan. Az egyetlen értelmes dolog, amit itt tehetsz, az az, ha mindenképpen továbblépsz, és utána meglátod, hogy az új srác mit hoz az életedbe, és eldöntöd az alapján, hogy akarod-e őt. Ha nem, még mindig mondhatsz nemet később. Igen, akkor egyedül fogsz maradni ideiglenesen, de az még mindig tisztább, mint eljátszani az előző srácnak, hogy még mindig érzel iránta, vagy pedig együtt maradni az új sráccal úgy is, hogy nem jön be végül a dolog.
2/2 anonim válasza:
Végülis mi lett a dologból kérdező? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!