Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet komoly kapcsolat belőle, ha más kontinensen élő
fiút szeretek?
Figyelt kérdés
a következő a szituáció! 28 éves vagyok soha nem hittem volna ez bekövetkezik , vagy előfordul velem! 2012 szeptember 16.-án kezdődött amikor egy közösségi oldalon rám írt ,, ő,, angolul! vissza írtam neki magyarul,hogy bocsi de nem beszélek csak magyarul! erre ő szintén magyarul írta ,,kérem használja a google fordítót,, :) volt egy kis időm,így bele mentem a ,,játékba,, gondolván ő is csak egy a sok külföldi pasi közül majd jön a webcam sex szöveggel és tilthatom le .nem így volt,kedves,érdeklődő volt elkezdtünk beszélgetni,ki mivel foglalkozik stb ... telt az idő azt vettem észre már 2 órája beszélgetünk! vagyis amennyit én tudtam a fordító segítségével ! neki az anyanyelve az arab és a francia,egyetemen tanult spanyolt,és angolt ,így angolul leveleztünk! kezdetektől fogva olyan bizalmas lettem vele,tudott mindenről ami velem van ,tudta van egy 2 éves kapcsolatom egy pasival ami mostanában eléggé rossz ,sokat vitázunk .valahogy olyan érzésem volt mintha ismernénk egymást rég .2 hét után skype cím csere történt , és azon vettem észre magam minden napossá váltak a beszélgetések, és jobban szerettem vele lenni interneten,mint a 2 éves kapcsolatommal pl itt nálunk vagy náluk! 2 hét után bár nem szeretem az ilyet de rá szántam magam látnunk kell egymást kamerán .. nagyon zavarban voltam,sosem szerettem ezt a webcamos dolgot! mikor megláttam tudtam nekem ő kell,és most hogy már látom is ki lehet jelenteni teljesen belé szerelmesedtem! külsőleg,belsőleg az én ideálom! eleinte nem mertem beszélni sem vele ,mert nem beszélek angolul,a kiejtésem is elég gáz.de kért csak egy kicsit had hallja a hangom! 5 percre bekapcsoltam a mikrofont is ... mikor a nevemet mondta a hideg futkosott rajtam ,olyan jó érzés volt ! hiszen magyar nevet külföldinek elég nehéz kimondani! 1 hónap intenzív beszélgetések után ,éreztem teljesen elhidegültem a jelenlegi páromtól,jegyben jártunk ,de éreztem nem mehet tovább! igaz nem csaltam meg sosem , de beleszerettem egy ,,vad idegenbe,, akit a valóságban nem is láttam ,szóval nem fer vele szemben ... őszintén elmondtam neki elmúlt a szerelem iránta legyen vége! idén nyáron összeköltöztünk volna , megpróbálni ha együtt élünk hátha jobb a kapcsolat! mert 50 km -re laktunk amúgy egymástól! hiszem azt lehet ez egy jel volt vagy az Isten küldte ezt a pasit ,mert ha ő nincs akkor én idén nyáron összeköltözöm a magyar pasimmal , és úgysem lettünk volna boldogok! ( nagyon sok vita volt a 2 év alatt ,de valamiért mindig rájöttünk se veled se nélküled ,ő sem tudott elfelejteni én sem őt) így jött ő ,és szeptember 16 óta a mai napig is tart ....teljesen felfordult az életem! mivel már nem vagyok kapcsolatban , így minden nap 4-5 órákat skypeolunk ,ennyi idő alatt eljutottam oda ,angulul beszélgetek vele, magam sem tudom hogy de a sok fordító meg írás ,olyan hatással volt rám , meg talán a szerelem is , megértjük egymást , ANGOLUL BESZÉLEK! azt mondta ő csak úgy gondolta ,,idő töltésnek,meg angol nyelv gyakorlásnak, jó lesz neki egy csaj,írt soknak nem csak én voltam akinek írt a közösségi oldalon! nem gondolta volna de teljesen belém szerelmesedett,és hiszi azt a ,,jó Isten küldött engem neki,, .... az a fura én is így gondolom vele kapcsolatban,mert benne megtaláltam azt akit egész életemben kerestem , általa megtanultam angolul is ! soha nem voltam még külföldön csak a szomszéd országokban közelben ! soha nem repültem,és tavasszal tervezzük a találkozást félúton ez pedig Tunézia lesz! neki is 1200 km és nekem is ennyi! tervezzük a közös jövőt ,elmondása szerint belsőleg és külsőleg is ilyen feleséget szeretett volna majd magának ( ő 26 éves) . most lehet jönni a hülye szöveggel ,nézzem meg a Lányom nélkül soha filmet ,meg a vízumra utazik stb... neki nagy álma Európában élni mivel sok barátja ,ismerőse él ott,egyetemet végzett marketing szakon , 4 nyelven beszél ,Algériában ahol ő él nem fizetik ezt meg ,ezért akar onnan eljönni! soha nem kért küldjek neki meghívó levelet , pont ezért találkozunk Tunéziában! én is akkor 2 legyet ütök egy csapásra látok tengert végre és remélem a leendő gyermekeim apukájával találkozom! vesztenivalóm nincs úgy érzem,akármilyen legyen ez a találkozó! kérdésem ... szerintetek ha tegyük fel a valóságban is bejövünk egymásnak annyira mint a skypen lassan 4 hónapja akkor lehet ebből komoly kapcsolat,közös élet stb... 28 éves vagyok szeretnék már családot ,nem hittem pont az élet ilyen helyzetbe sodor,de mindennek oka van hiszem azt! próbálnám őt elfelejteni mert belegondolok nagyon nagy a távolság köztünk de nem megy! elmegyek bulizni a barinőkkel ,és csak rá gondolok,más férfiakra azóta nézni sem tudok,és lenne jelentkező aki velem egy városban lakik ráadásul de nem kell !! nekem ő kell ! :( és ő azt mondja ne agyaljak, a sors elintéz majd mindent , csak legyek erős és kitartó! jajjj de olyan nehéz :(:((( minden este minden nap, legszívesebben átmennék a kamerán keresztül hozzá egy 10 percre csak hogy érezzem hogy megölel stb.. néha piszkosul tud fájni a szerelem , de ahogy ő mondaná neki ez hatalmas életre szóló döntés nem akar elhamarkodott lenni,és ígéri kárpótolni fog mindenért amit elmulasztottunk a távolság miatt! rengeteg fórumot olvastam ,tudom a negatív véleményt,nem kell ítélkezni senkinek,csak aki tényleg el tudja ezt képzelni vagy volt már így .. ismerem a családját ,testvéreit,anyjával apjával nővérével beszéltem is kamerán! felesége biztosan nincs mert akkor nem lenne velem ennyit! valaki ??? hasonló cipőben velem ??? szerintetek meddig ,,várjak rá,, ?? nem akarom azt érezni ez egy álom amiből felébredek és azt veszem észre se családom se férjem én meg 40 éves vagyok!
'internetes szerelem' egyszerűen nincs, bármit is érzel
voltam szerelmes reménytelenül 3 éven keresztül, tudom mennyire fáj lemondani valakiről
2013. jan. 12. 00:23
52/95 anonim válasza:
Én személyesen nem vagyok érintett, de egy közeli barátnőm ugyanígy neten ismerkedett meg a szír (most már) férjével. És jelenleg Szaúd-Arábiában! élnek, van 2 kisfiúk is már :)
Annyi, hogy ő viszont egy az egyben felvette a muszlim vallást, napi 5x imátkozik, leplekben jár, stb...a kérdés: te is hajlandó lennél erre?? Ha igen akkor én látok némi esélyt a kapcsolatotokra, ha nem akkor sztem ESÉLYTELEN!!!
Az arab férfiaknak ez nagyon fontos, csak a mohamedán nőket veszik komolyan, a többi az ugye mind k.rva, mint tudjuk...
Ettől függetlenül sztem menj el Tunéziába, csak légy nagyon óvatos! Ne menj fel a szállodájába, inkább ő menjen hozzád, stb..Ha másra nem arra jó lehet, h végül kiábrándulj az illúzióból...
Sok sikert és légyszi írj majd mi volt!! :)
2013. jan. 12. 01:04
53/95 A kérdező kommentje:
sosem mondta,vagy kérdezte felvenném e a vallását... én olvastam neten rengeteg fórumot,ott olvastam ezt kötelezik meg elmondták minden erőszakos rossz embernek az arabokat . én kérdeztem meg tőle ha én tegyük fel elmegyek a családjához látogatóba ,nekem kötelező hordani lepelt,chadort,azt mondta nem konzervatív ország Algéria ( mert itt él) mivel az én vallásom nem muszlim,nem kell csak ha én akarom! azt mondta ő tiszteletben tartja az én vallásom,ha én is az övét,nekem nem kell lemondanom a disznóhúsról miatta csak ha önszántamból teszem és azért mondok le róla mert nem egészséges,amúgy nem kell ! azért találkozunk Tunéziába mert ide az országba olvastam nehéz a vízum meg egy csomó procedúra idehívni,így fél úton találkozunk!neki nem kell csak útlevél, engem meg elvisz az utazási iroda ! eddig így van! aztán a jövőben ha tetszettünk egymásnak az életben is közös jövő valahol Európán belül.... eddig így van! aztán hogy vízumra utazik vagy sem , az ördög nem alszik természetesen...de hiszem azt nem húzná eddig a találkozót ,meg akkor kérné a meghívólevelet ilyenek! hát nem tudom....... nagyon nehéz helyzet ez :( és néha be kell valljam én is érzem úgy álomvilág ,látnom kell úgy érzem azt akivel 4 hónapja ,,kapcsolatban vagyok,, csak kérdés a találkozó után mi lesz ... esetleg privátban leírhatnád a történetet, ők hogy jöttek össze ! bár nekik könnyebb volt ,mert innen könnyebb kimenni ... viszont neki ide jönni sokkal nehezebb,hiába beszél 4 nyelven meg marketing diplomája van :(((
2013. jan. 12. 02:08
54/95 anonim válasza:
Holnap este v mikor lesz több időm a gép előtt megírom, bár nem olyan extra sztory sztem, de leírom majd, gondolom nem bánná a barátnőm :)
2013. jan. 12. 13:43
55/95 A kérdező kommentje:
oké :)
2013. jan. 13. 13:06
56/95 anonim válasza:
Ez a srác egy beznesser. Nézz utána google-ban, kedves kérdező, mi is az.
köszi a linket .... hát éppen ma vagyunk 4 hónapja ,,együtt,, hidd el,nekem egy olyan szava lenne adjak neki pénzt ,vagy akármimet ,azonnal kiszeretnék belőle :P ;) elolvastam amit küldtél ...én nem egy nyaralásom alkalmával ismertem meg ,és nem is Tunéziai hanem Algériai :D egy szóval nem kért még küldjek pénzt vagy akármit is neki ,sőt természetesnek vette ő jön elsőnek hozzám,de mivel elolvastam milyen ,,gyönyörű ,, országban élünk hogy milyen szabályok vannak,könnyebbnek láttam én menni félútig ;) utána majd ő megoldja a következő ,,randit,, ... utazási irodával utazom ki .. vesztenivalóm nincs ;) nálam nincs rózsaszín köd egyszer mondaná adjak neki akár 100 FT-ot is elküldeném melegebb éghajlatra hidd el ;) de köszi ;)
2013. jan. 16. 20:48
59/95 anonim válasza:
Egészen biztos vagyok benne, hogy bántásnak veszed, de ne haragudj: beznesser. Az tökmindegy, hogy honnan való, a legtöbb afrikai srác beznesser.
Online, neten NEM szeretünk bele senkibe 12 év fölött. Olyan tipikus a történeted, hogy sírnivaló. (és mielőtt: véletlenül ismertem már olyanokat, akik algériaihoz mentek hozzá és tudtommal ma is boldogan élnek, de az másként történt.)
Utazas.com-on vannak ilyen témák, szerintem ott találsz, többnyire csalódott sorstársakat...keress rá bátran!:)
2013. jan. 18. 13:23
60/95 A kérdező kommentje:
köszi ! ;) ismerem az oldalt utazás.com amit küldtél egytől egyik átolvastam még régebben.. nem találtam velem megegyező történetet :(( vagyis volt egy a csajszival azóta barinők lettünk, ők már találkoztak is ,olaszba fognak együtt költözni hamarosan ;) ha tudnál ilyen oldalt küldeni ami magyarul van meg ilyen történetek várom .... itt gyakorin is átolvastam már ezt az arab pasis dolgot! nem vettem bántásnak,sőt!! csak válaszoltam , elolvastam ezt amit küldtél,... hát passz ... eddig még nem kunyizott semmit,és azért talizunk ilyen ,,későn,, mert neki kell gyűjteni a lóvét a talira nem nekem,mert most jogsit tesz,arra megy a pénz! de jah igazad van :D számomra is hihetetlen a történet! de majd alakul! hibáiból tanul az ember ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!