Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet komoly kapcsolat belőle, ha más kontinensen élő fiút szeretek?
ma 02:55
csak elvakit a "szerelem" amit itt ebben a formában arra értenék, hogy vonzodás egy új, egy látszolag jobb élet és élettárs felé. Olyan vagy mint a kölyökmacska, ablakból bámulja a havat, mert ö olyat még nem látott aztán amikor kidbják a hóba rájön, hogy k*rva hideg és nem is olyan rosz. Minél többet mesélsz erröl a szituról annál jobban erősödik bennem az az érzés, hogy tulajdonképpen nem is a pasit szereted, csak a pasi álltal felvázold ideális férj illetve apajelöltet amibe beletartozik a bisztos családi háttér és a jobb megélhetés is. Csak nekem tünik fel, hogy a leírtak alapján ez az egész pali "túl tökéletes?"
Nekem is sok eszem van és hatalmas szívem mégis leszarnak a nők!
Akkor hogy is van ez?
Arabnak kell születnem, hogy észrevegyen valaki, vagy mi?
ma 03:16
ha repülövel mész a randira akkro tuti észrevesznek (ha arab vagy)
xD
3:10
kedves kérdező az ahelyzet, hogy annyira elvakított a saját igazad bizonygatása, hogy elfleejted azt, hogy én nem ellened meg a boldogságod ellen besézlek, csupán óvva intelek attol, hogy csalódj. Csak egy kérdés: a nagy szivvel mikor kap kenyeret a családjának a boltokban? Meg a sok eszével mikor tudja kifizetni a számlákat. Bizony bizony magadnak se vallod be, de a mai világban elengedhetetlen hogy valakinek stabil anyagi háttere legyen. Félreértés ne essék értem hogy mire akarsz kilyukadni, tényleg csábító az, hogy egy olyan pasival éllja aki odafigyel rád. De azt se fleejtsd el, hogy nagyon, de nagyon sok lány került már ilyen helyzetbe és közülük sokan végezték az utcasarkon külföldön, mert megtagadták töle a hazatérés jogát a hőn imádott pasijaik.
Azt hiszed, hogy a sült galambra várok?
Nem éppen... Komolyan nem megy.
Nem hiszem, hogy egy nőnek kellene kezdeményeznie és hidd el, hogy próbálkozom is, de sajnos a legtöbb nő otthon a gép előtt ücsörög és várja a nagy lángoló szerelmet az interneten. Így én is itt ragadtam, hátha el tudok csípni egy nagy szerelmet az interneten. Csak az a baj, hogy túl okos vagyok ahhoz, hogy lehazudjam a csillagos eget a lányoknak...Ugyanis egyszer szembesülni kell a valósággal. Én a valóságot adom, egyenes nyílt, őszinte ember vagyok... Talán ez lehet a baj? Lehet...
ma 03:24
nem veled van a baj, hanem a társasági oldalakal ahol mindenre van valami alkalmazás hogy még véletlenül se figyelj másra. Fb on lehet párt keresni, udvarolni virágot küldeni megosztani fotot együt lenni (webcammal persze) satöbbi. Innentöl a nép elbutul és ha egyszer megszünik a facebook akkor mindenki öngyilkos lesz mert soha többet nem tud besézlni a szomszéd utcában lako legjobb barátjával.
Igen ez már társadalmi betegség sajnos...
Az internet tönkreteszi a személyes emberi kapcsolatrendszerek kiépítését.
Szomorú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!