Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet komoly kapcsolat belőle, ha más kontinensen élő fiút szeretek?
Nem nézlek le, de majd amikor kint leszel és ugyanúgy elmondja neked is naponta 100000x, hogy szeret, azok is majd üres ígéretek lesznek. Hidd el...A férfi férfi marad, teljesen mindegy, hogy szerb, horvát, cigány, angol, afrikai, amerikai, vagy ázsiai mongol...
Tudod, lehet, hogy még örülnék is annak, ha valóban ő lenne az igazi, de ne reménykedj, hamar elmúlik a varázs...
a csajoknak tényleg az kell amit nem kaphatnak meg xD
sok mazohista
Am elképzeltem hogy a google fordító ott van egész nap a kezetekbe és ott írkáltok meg vigyorogtok egymásra az utcán vagy bárhol xDDD
Nem nagy feladat, de Magyarországon a nők és a férfiak többsége, vagy szórakozni szeret, vagy mély depresszióját éli.
Szerinted a pasas miért külföldi lányokra ír rá?
Mert otthon nem talál ő sem olyat akit szédíthet.
Szép szavakkal levesz a lábadról... És? Erre én is képes lennék...Akarsz velem levelezni?
Bebizonyítsam neked, hogy mennyire meg lehet vezetni egy embert az interneten? Ha akarom, 14 éves vagyok, ha akarom nő vagyok, ha akarom 88 éves vagyok, azt kapod amire vágysz, ha akarom!
Mit szeretnél? Mire vágysz a legjobban? Megkapod...
Gyönyörű vagy, egyszerűen még nem láttam nálad csodálatosabb lányt, olyan szép szemed van, mikor hozzam a csillagokat le neked, ha akarod fényes nappal is megteszem!!!
Mit szeretnél hallani?
Gazdag vagyok, tele pénzzel, két Ferrari áll bent a garázsban a 3. Porsche mellett...
A nők csábítás technika és rengeteg tapasztalat kérdése csak... Ezért mondom! Ne legyél naiv!
Lehet, hogy a srácnak minden második héten másik magyar, cseh, lengyel, ukrán barátnője van, akik rohannak hozzá...
Lehet, hogy hobby neki az, hogy mennyi külföldi lányt tud egy év alatt elcsábítani...
Ezt akár én is megtehetném, de nekem leégne a pofámról a bőr, mert másképpen képzelem el a párkapcsolatokat. ;)
Újjabb külföldi f*sz szindrómában szenvedő csajjal állunk szemben?
Bár nem bántalak,tény hogy Magyarországon nem létezik férfi,ezért persze hogy külföldi pasikra vadászgatsz
ma 02:38
Ne haragudj, de eléggé gyerekesen hangzik ez az állításod. Eddig azt hittem, tényleg egy 20+ os nővel van dolgom, de így, hogy ennyire halálbiztosra kijelented, hogy "márpedig ha Ahmed akivel még életemben nem találkoztam, és csak skype-on keresztül vakít, nem szeret viszont akkor én beköltözöm egy kolostorba." Ez eléggé gyeremetegen jött le és szerintem nem csak nekem. Nem azzal van itt gond, hogy szeretné legy jobb párkapcsoaltot mint ami volt, hanem azzal, hogy minden egyes lépéseddel amit elöre fele teszel meg, valójában, mindent lerombolsz magad után, és ha a "célhoz" érve rájösz, hogy mégsem frankó, akkro meg ott vagy pasi nélkül, munka nélkül pénz nélkül ugy, hogy mindent felégettél magad mögött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!