Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam a barátjának vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátjának vagy pedig sem?

Figyelt kérdés
szeretek egy lányt, de közben egy másik embert választott és csak a barátom akar lenni de volt már köztünk szorosabb testi kapcsolat is a barátjával párhuzamosan én nem szeretnék a barátja/haverja lenni a lánynak vagy teljesen kell vagy pedig sehogy sem ugyan akkor nem szeretném bántani sem... mert a barátnői megtudták a szitut és úgy néz ki pokollá teszik az életét én meg nem lehetek mindig ott h megvédjem

2013. jan. 8. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod bántani, minek írtad ki egyáltalán ezt a kérdést? Ne legyél álszent...

Mellesleg elmondhatod, de hogy utána nem fog a karjaidba omolni, az is biztos.

2013. jan. 8. 12:50
 2/6 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele h nem fog a karjaimba omlani épp ezért írtam h vagy mindenhogy kell vagy sehogy
2013. jan. 8. 12:52
 3/6 anonim válasza:
szerintem ez az ő feladata, hogy elmondja-e vagy sem. Te mondd meg neki, hogy döntsön, vagy kellesz eneki, de akkor CSAK te, vagy hanem egyszerűen szakítotok és ő marad a másik pasival, te meg nyitott leszel mindazon lányok felé, akik között lehet ott van AZ akinek csak TE kellesz és nem még mások is.
2013. jan. 8. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem bármilyen következménye legyen is,kénytelen leszel előbb-utóbb igazat mondani,és kitálalni a barátjának.Ha ugyanis másoktól tudja meg,még nagyobb balhé lesz belőle.Persze mindezzel kockáztatod,hogy elveszíted a lányt,de ha szerelmes vagy,akkor kockáztatsz,és talán nyersz.
2013. jan. 8. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Mit?
2013. jan. 8. 13:07
 6/6 A kérdező kommentje:
hm elmondtam neki de a csávókám nagyon veréb lehet ha még ez se érdekli... és furcsamód a csaj se haragudott annyira rám... ezt nem értem valaki tudná fordítani?
2013. jan. 9. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!