Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki vagy nem érdemes? L/19

Figyelt kérdés
Régebben voltak nagyobb veszekedéseink a barátommal,mert más lányoknak akart imponálni meg állandóan tette a fejét nekik meg enyelget velük!Nyáron elmentem egy sporttáborba.Akkor is rengeteget veszekedtünk ezek miatt...Annyira feldühödtem,hogy visszavágásképpen állandóan egy sráccal lógtam,akinek tetszettem.Nem csaltam meg(nem is tennék ilyet még,ha nem is szeretném)de néha mikor ültünk a kezem fogta a srác,egymás mellet feküdtünk az ágyon(sosem értünk egymáshoz)néha megöleltem,rádöltem a vonaton a válára....kb.ennyi.A srácnak késöbb elmondtam,hogy csak a barátom akartam féltékennyé tenni.Haragudot,de megbocsátott viszont azôta nem beszélek vele.Ez több,mint fél éve volt.Elmondjam a barátomnak mekkora szemét voltam vagy inkább meg se szólaljak?
2013. jan. 4. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintme ez nem volt szemétség.. ha ő is ezt csinálja te miért ne csinálhatnád? ;) majd ha észreveszi vagy idegesíteni fogja akkor..de addig szerintem ne.
2013. jan. 4. 23:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem....de valahogy elég büntudatom van. ....:/
2013. jan. 4. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatod egy katasztrófa, tömény önzőség és gyengeség. Egymás szivatása pedig nem old meg semmit... nyilán bűntudatod van, mert helytelenül viselkedtél, és valahol legbelül ezt te is tudod.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: mondd el neki! Így nagyobb eséllyel lesz vége az egésznek, és ezzel ösztönözve leszel az érzelmi fejlődésre.

2013. jan. 4. 23:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem is értem az egészet... A barátodat akartad féltékennyé tenni, aki nem is tud róla a mai napig, pedig már fél év eltelt!? Mivan???

Valljuk be, bejött neked az a srác, engedtél a kísértésnek, ám egy ponton stoppot parancsoltál magadnak és ennyi. Jól kib*sztál vele, etetted. A pároddal is, mert ezzel már gyakorlatilag megcsaltad. (kinek esne jól, ha a párja más mellett fetreng, más kezét fogja, mást ölelget?)

Két szék közül a pad alá, az kéne neked, talán benőne a fejed lágya! A párodnak meg egy koppanás kéne, hogy rájöjjön a párja mellett nem más nőket kell szédíteni és ennyi. Ez alapján szerintem mondd hát el neki!

2013. jan. 5. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!