Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki vagy nem érdemes? L/19
A kapcsolatod egy katasztrófa, tömény önzőség és gyengeség. Egymás szivatása pedig nem old meg semmit... nyilán bűntudatod van, mert helytelenül viselkedtél, és valahol legbelül ezt te is tudod.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: mondd el neki! Így nagyobb eséllyel lesz vége az egésznek, és ezzel ösztönözve leszel az érzelmi fejlődésre.
Én nem is értem az egészet... A barátodat akartad féltékennyé tenni, aki nem is tud róla a mai napig, pedig már fél év eltelt!? Mivan???
Valljuk be, bejött neked az a srác, engedtél a kísértésnek, ám egy ponton stoppot parancsoltál magadnak és ennyi. Jól kib*sztál vele, etetted. A pároddal is, mert ezzel már gyakorlatilag megcsaltad. (kinek esne jól, ha a párja más mellett fetreng, más kezét fogja, mást ölelget?)
Két szék közül a pad alá, az kéne neked, talán benőne a fejed lágya! A párodnak meg egy koppanás kéne, hogy rájöjjön a párja mellett nem más nőket kell szédíteni és ennyi. Ez alapján szerintem mondd hát el neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!