14 éves lány vagyok, eddig mindig a fúk érdekeltek de tavaly óta picit úgy érzem mintha beleestem volna a legjobb barátnőmbe! Nem tudom elmondjam-e a szüleimnek mert félek h nem értenének! Szerintetek érdemes lenne elmennem e pszichológusoz?
Ezért nem kell elmenned, mert természetes .. Nem mindenkivel esik meg, de egy pár emberrel igen.. Egyik barátnőmmel is ez volt, utána pedig minden a régi lett..(:
Ne aggódj, mert ez valószínűleg nem végleges helyzet..(:
Én azt olvastam a neten, hogy egy lány, mindig bele van zúgva a barátnőjébe, mindig érez iránta valami vágyat ha nem is veszed észre , ez tudatalatt így van. Ez azt jelenti, hogy nagyon jó barátnődnek tartod, és mivel megszoktad hogy vele vagy, így érzel iránta egy kis vágyat.
Nem feltétlenül kell elmenned pszichológushoz, csak akkor menjél, ha nagyon elfajul a dolog ( értek ez alatt azt hogy mondjuk lefeküdnél vele vagy valami) akkor menjél csak. Szerintem nyugodtan megmondhatod a bar.nődnek, mert ha nagyon jó bar.nőd, akkor biztos hogy meg fogja érteni, de ha értelmileg nem érti meg, akkor meg felesleges az egész :)
Én is voltam így, sokat is pörögtem rajt, de aztán elmúlt hálistennek.
Nem taszítana vissza egy lány (akár a barátnőm) közelsége "úgy", de inkább maradok a fiúknál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!