Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitévő legyek? 18/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? 18/L

Figyelt kérdés
Már 3 és fél éve kapcsolatba lennél a párommal, de voltak kisebb nagyobb szakítások az elején ezért csak kicsivel több mint 2 éve vagyunk együtt. Sajnos az elején megcsalt, megbocsájtottam neki mert tudom, hogy miért csinálta, de nagyon szenvedtem miatta, így amikor adódott rá alkalom és is megtettem, csak azért h megértse a szenvedésem. Sajna balul sült el a dolog, minden csak rosszabb lett :/. Szeretjük egymást, ez tény, de nagyon messze lakunk egymástól, több 100km-re... Egy városban tanulunk, így tudunk találkozni... Látom rajta, hogy igyekszik, elvisz moziba stb. Én azért jöttem vele össze anno mert snekivel sem volt elöttem... aztán szépen lasan kiderült h ezzel smárolt, azzal smárolt... pedig nekem ő volt az első mindenben! És nekem ez egy nagy csalódás... Amikor összeveszünk akkor sokszor mondd olyanokat h hagyj békén, húzz el, hárpia vagy, szégyen vagy.. stb. Később amikor kibékülünk mondja, hogy sajnálja... de sztem nem gondolja ezeket másképp...bár mondja, hogy csak ideges volt... Úgy érzem, hogy semmit sem tudunk megbeszélni, mert mindig csak annyit mond h megint csak hisztizek, nekem mindig van valami bajom, nekem semmi sem jó, stb.

2013. jan. 5. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Dobd ki, nem érdemel meg. Hidd el.
2013. jan. 5. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Megcsalt (ráadásul nem egyszer),dobd ki szerintem,de te tudod.
2013. jan. 5. 14:41
 3/5 A kérdező kommentje:
utána nem csalt meg többször, csak kiderült, hogy elöttem volt más is akivel smárolt
2013. jan. 5. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:

"aztán szépen lasan kiderült

h ezzel smárolt, azzal smárolt"

Nekem ez már megcsalás,de nem mindenkinél.

2013. jan. 5. 14:54
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, nekem is az, de még elöttem smárolt velük, csak én nem tudtam róla... és később tudtam meg amikor már együtt voltunk. pedig én mindent elmondtam magamról neki
2013. jan. 5. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!