Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsoljatok valamit, mitévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsoljatok valamit, mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Félvér létemre rasszista vagyok, nem is jó a viszonyom a családom cigány oldalával ez miatt. Szerelmes lettem. A barátnőm és a családja is rasszista felfogású, de félek, hogyha megtudja akkor ott fog hagyni. Mit tegyek? Eddig a lehető legjobb a kapcsolatunk, viszonylag régóta együtt vagyunk. Állítása szerint még senkit se szeretett ennyire mint engem. Rajtam nem látszanak a vonások, az apámon se, ő is inkább olyan felfogású mint én, de még mindig aggódok.
2012. nov. 11. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:

hm, ha ez nem derül ki, akkor abból neked annál sokkal nagyobb problémáid lesznek a jövőben, mint, hogy most ehhez mit szól a barátnőd

te sem fogadod el saját magadat, akkor ezt hogy várod el másoktól a család elfogadásáról meg nem is beszélve

de itt sok negatívat fogsz kapni, de gondolom az életben is, főleg ha így állsz a származásodhoz

magadban kellene ezeket helyre tenni előbb

2012. nov. 11. 09:17
 2/4 A kérdező kommentje:
én tudom, hogy mit akarok és megvan a véleményem a dolgokról. Nem tehetek arról, hogy ide születtem, szeretem a családomat, de akkor is bennem van az az érzés, hogy a TV-ben hallottak miatt a rendesen dolgozó, becsületes cigányokat is megbélyegzik én pedig ez miatt okoljam magamat. A barátnőm szülei ismerik az én szüleimet, a barátnőm is látta mindkettejüket, nem tett megjegyzést, se semmi, sőt beszélgetni akar velük. A cigány felmenőmön (apa) nem látszik szintén, én is hófehér bőrű vagyok, de aggódom ettől eltekintve.
2012. nov. 11. 09:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha már régóta együtt vagytok, akkor lassan meg kéne ejteni egy beszélgetést legalább a barátnőddel, hogy tudja mi a dörgés. Előbb-utóbb úgy is összefut majd a nagyszülőkkel, vagy bármelyik rokonnal, akin már látszik a származásotok és akkor magyarázkodhatsz dögivel, hogy miért kellett ezt eddig titokban tartani.

Mondd el neki, hogy nem szeretnéd, ha ebből probléma lenne, de... ez és ez a helyzet, reméled eltudja fogadni, ennyi.

Ha régóta együtt vagytok és a szüleitek is ismerik egymást, akkor nyilván tudják, hogy milyen családból származol, aki "segílyekbő", meg lopásból él, avagy rendes, normális munkahelyen keresi a családod a pénzt. Ha utóbbi eset áll fenn, akkor gondolom nem fognak a szülei sem "kitagadni" csak azért, mert félig cigány vagy.

2012. nov. 11. 11:15
 4/4 A kérdező kommentje:
A szüleivel nagyon jó a kapcsolatom folyton mosolyognak rám meg hasonlók, hívnak ide-oda beszélgetési szinten nem nagyon találkoztak egymással, csak látásból meg egy-két családtag régi ismerőse a szüleimnek. Lehet megejtem a témát, de eléggé parázok..
2012. nov. 11. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!