Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek most?

Figyelt kérdés
Az este összejöttem egy fiúval, akivel egész nyáron beszélgettem meg minden. Igazából kicsit tetszik is, de nem érzem szerelmesnek magam. Úgy érzem, hogy talán egy kicsit megbántam. Most mit tegyek?
2012. aug. 26. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindent nem tehetsz, sodródj az árral,ha pár hét múlva sem fog meg a pasi,akkor mondd meg neki.
2012. aug. 26. 11:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó ötlet. Köszönöm!
2012. aug. 26. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát alakítsd úgy a találkákat ahogy neked jó. Vagy építsd le a találkákat. Ha meg még is bejőn akkor sűrítsed.
2012. aug. 26. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Most még nem vagy szerelmes és ez normális. Csak félsz,hogy mi van ha nem alakul ki a dolog úgy ahogy kell. De elsővel egyet értek, ha pár hét után semmi, hagyd ott. Akkor sincs semmi.
2012. aug. 26. 11:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek tényleg normális az, hogyha még nem vagyok szerelmes? Fura. Amúgy hozzáteszem, hogy nekem ő az első, és hát bevallom, hogy félek is.
2012. aug. 26. 11:07
 6/10 anonim ***** válasza:
ha nem szereted, nem kötelező vele lenni, csak azért mond meg neki is
2012. aug. 26. 11:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Az igazit keresve, kellemes időt lehet eltölteni a jelöltekkel is...
2012. aug. 26. 11:09
 8/10 anonim ***** válasza:

A szerelem nem úgy alakul álltalában, hogy eddig nem vagyok szerelmes, mostantól pedig igen. A kapcsolatok 99százalékában az kialakul.

Várj! Ha tetszik a srác, alakíts rajta. Ha nem, akkor marad egy jó ismerős.

2012. aug. 26. 11:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Hogy és mit alakitsak?
2012. aug. 26. 12:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget! Elmondtam neki!

Kissé kiakadt, de én jobban érzem magam. Remélem majd alakul valahogy, és nemsokára elfelejtjük ezt az egészet.

Tényleg köszönöm nektek!

2012. aug. 27. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!