Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig én keresem?
Hát akkor itt egy nagy pofon: marhára nem érdekled, mert azt a pasit, akit érdekel a nő a szexen kívül is, azt keresi. Ennyi. Megd@g, és kész. Nem szerelemes.
Döntsd el, hogy pióca maradsz, vagy keresel egy olyat, aki szeret is.
Szerintem simán arról van szó, hogy te gyakrabban igényled a telefonálást, kapcsolatot, ő meg ritkábban. Mivel te magadtól is kezdeményezed olyan gyakran, ami neki már elég, eszont van egy közös ismerősünk,tegnap részegen felhívott,hogy szakítottam e a barátommal?
Mondtam neki,hogy dehogy is,csak anyum láb beteg,és hazamentem,hogy otthon legyek vele egy napot,és együtt szilveszterezzünk,mert senki más nem megy hozzá,mivel a rokonok másfelé buliznak.
Erre ő azt mondta,hogy de hát a párom nem is otthon volt,hanem elment az egyik közeli szórakozó helyre,és találkoztak is,ő az Evelinnel volt(az exe),és megkérdezte hogy mi van velem,erre ő azt mondta,hogy szakított velem,mert hazazért ő sosem kezdeményez.
Egy megoldás van: meg kell ezt beszélni. Mi is ezt tettük az én barátommal. Azóta rendben van ez is. Meg kell tudni az ilyeneket beszélni, mert nem ez lesz az élet egyetlen területe, ahol más az "alapnormátok", vagy igényetek. (Pl. takarítás, az is ilyen: egyik fél szerint csak akkor kell söpörni, ha már kinőtt a fű a szobában a koszban, a másik szerint naponta kétszer. Így az első sosem segít ebben. Ezt is meg kell beszélniük.)
Persze az is lehet, hogy tényleg nem érdekled, de szerintem ez a kevésbé valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!