Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mindig én keresem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig én keresem?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt, én lány vagyok. Állandóan csak én hívom, én írok neki, mintha őt nem is érdekelné mi van velem, de amikor meg kettesben vagyunk nagyon nyomul. Nagyon szeretem és hiányzik, szóval nem bírom megállni h ne hívjam fel ha ő nem keres. Tanács?

2013. jan. 1. 18:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
megpróbálhatnál egy kis időt adni neki, hátha aktív lenne :) ha meg sokáig nem keres, hagyd ott, nem érdemel meg...
2013. jan. 1. 18:17
 2/17 A kérdező kommentje:
jó de annyira hiányzik, nem bírom megállni
2013. jan. 1. 18:19
 3/17 anonim ***** válasza:
50%
Próbáld meg kibírni, hogy egy ideig nem hívod, nem írsz neki, akkor majd ő fog keresni.
2013. jan. 1. 18:20
 4/17 anonim ***** válasza:
1.es vok :) megértem, hogy szar, meg át is érzem, de én ezzel csak azt értem el, hogy az agyára mentem :S így visszafogtam magam idővel, azóta jobb lett a kapcsolatunk :) csak kiderült, hogy más-más rendszerességgel igényeljük egymást
2013. jan. 1. 18:20
 5/17 A kérdező kommentje:
igen ezt már egyszer próbáltam, keresett is de nekem most fontos lenne h beszéljünk de tegnap buliba voltunk gondolom fáradt , de hát már csak estefele van, ha felhívnám nagyon nyomulásnak venné?
2013. jan. 1. 18:21
 6/17 A kérdező kommentje:
nem szeretem ezt a játékot, nekem hiányzik :(
2013. jan. 1. 18:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"nem szeretem ezt a játékot, nekem hiányzik :("

"Tanács?"

Most nem azért mondom,de akkor mégis mit szeretnél,mi értelme a kérdésnek,ha eldöntötted,hogy te semmi esetre sem fogod megvárni,hogy ő hívjon téged,továbbra is nyomulni fogsz!

Volt ilyen kapcsolatom,a pasitól megkaptam,hogy miért lényeges,hogy ki hív kit,ha fontos neked az illető,úgysem bírod ki,hogy ne hívd fel!

Nyomulni,meg csak azért nyomul,mert férfiból van,meg akar dönteni,de beszélgetni nem nagyon akar veled,de ha felhívod nem nyomja ki a telót,mert szexre meg akar tartani!

2013. jan. 1. 18:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút megértelek, de tényleg bölcsebb lenne, ha nem keresnéd. Hozzászokott, hogy mindig te hívod, ezért így a kényelmes neki.
2013. jan. 1. 18:26
 9/17 A kérdező kommentje:
ez így nagyon szar, mert állandóan csak rá gondolok és ez elveszi az időmet. sokkal egyszerűbb lenne ha néha ő is keresne és akkor nyugodtabb lennék...tényleg nem bírom megállni, de szeretem és ha neki ez sok akkor ő biztos nem szeret, én ilyen vagyok, ha vkit szeretek törődök vele
2013. jan. 1. 18:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

De ha ezt így fogod fel, akkor ebbe csak te őrülsz bele, hidd már el! Egy ember nem tud megváltozni, maximum picit idomul a párjához, de két hónap után én nem várnék nagy dolgokat a helyedben! Ráadásul ahogy olvasom a soraidat, még eléggé tapasztalatlan lehetsz, később majd nem fogsz ennyire kapaszkodni, mert rájössz, hogy megalázó.

Szívből sajnálom, mert tudom, hogy mit élsz most át!

31/N

2013. jan. 1. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!