Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig én keresem?
"nem szeretem ezt a játékot, nekem hiányzik :("
"Tanács?"
Most nem azért mondom,de akkor mégis mit szeretnél,mi értelme a kérdésnek,ha eldöntötted,hogy te semmi esetre sem fogod megvárni,hogy ő hívjon téged,továbbra is nyomulni fogsz!
Volt ilyen kapcsolatom,a pasitól megkaptam,hogy miért lényeges,hogy ki hív kit,ha fontos neked az illető,úgysem bírod ki,hogy ne hívd fel!
Nyomulni,meg csak azért nyomul,mert férfiból van,meg akar dönteni,de beszélgetni nem nagyon akar veled,de ha felhívod nem nyomja ki a telót,mert szexre meg akar tartani!
De ha ezt így fogod fel, akkor ebbe csak te őrülsz bele, hidd már el! Egy ember nem tud megváltozni, maximum picit idomul a párjához, de két hónap után én nem várnék nagy dolgokat a helyedben! Ráadásul ahogy olvasom a soraidat, még eléggé tapasztalatlan lehetsz, később majd nem fogsz ennyire kapaszkodni, mert rájössz, hogy megalázó.
Szívből sajnálom, mert tudom, hogy mit élsz most át!
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!