Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kit válasszak?
"amikor újra találkoztunk akkor fellángolt bennem ez a sok érzés."
Ezért, a jelenlegitől, akivel most vagy, szépen elköszönni és vállalni azt aki vagy.
1+
A többit a régivel meg rábíznám a sorsra...De nem játszanék velük.
Én nem tudom elképzelni ezt a helyzetet. Mivel kapcsolatban voltál eddig is az exel, nem voltak ilyen érzéseid? Csak mikor már ők is szakító félben vannak?
Milyen az a szakító fél? Egy csomó gond van, de várunk még?
Vannak viták, ami nem a szakítás még. Aztán betelik a pohár, és szakítunk. Ezt a megelőző állapotot nem szoktuk érzékelni, csak a szakítást. Arról, hogy az exed szakítani fog 2013 jan. 12én nem tud még az exed sem.
Ezt csak azért írtam, mert én egy kis sumákot érzek a kérdésed mögött.
Az, hogy neked eleged van a mostani pasidból azt megértem.
Azt azonban, hogy ti ketten a másik két fél háta mögött szervezkedtek, azt nem értem. Azt értem hogy szervezkedtek, de hogy ehhez Tőlünk kértek indíttatást, és felmentést, azt nem tartom jónak. Ezért tarom sumáknak a dolgot.
Ha mind a ketten szakítottatok és akkor jöttök össze, az már csak a ti dolgotok.
Döntsd el, hogy melyik megoldás a becsületesebb, és tisztességesebb.
Gondolj arra a másik két emberre. Nekik sem mindegy, hogy szakítással ár véget a kapcsolatuk, vagy egy megcsalásos szakítással.
",de 2és fél évet nem könnyű így ott hagyni:"
Ide figyelj, szerintem te kamuzol, de kegyetlenül.Az írásod abszolút kusza, csapongsz és saját magadnak mondasz ellent.
Mit akarsz kideríteni az indító kérdéseddel, mert hogy te nem vagy ilyen storyban-az tény.De még döntő helyzetben sem-az meg 100%. Aki helyzetben van, az teljesen másképp ír, másképp lép, és a döntést is teljesen másképp lépi.
Miért kamuzol? miért nem tudsz egyenes lenni? A hazugság mindig is lejjebb fog csúsztatni, és lassan elönti a fejed tetejét is.
"fellángolt bennem ez a sok érzés"
Nem éreztél másmilyen érzést csak ezt?
Ha nem akkor csak hiányzik a jól eltelt idő
Ha igen akkor te belé vagy esve :) Amúgy meg úgy tudod eldönteni hogy mind a 2-vel talizol de nem egyszerre hanem egyik nap ő vele másik nap meg vele és hallgass a szívedre ennnyi :) sok sikert!! ;) majd írj privi üzit ha valami van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!