Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romlott nő lennék?
A helyzet a következő: a munkatársammal nagyon-nagyon bírtuk egymást már az első perctől kezdve. Lelkileg is ápoltuk egymást. 1 évig csak barátok voltunk, aztán ő jelezte felém, hogy belém szeretett. Ami nem is lett volna baj, de 30 éve nős, és van 3 gyerekük - az egyik egyetemen, a másik gimnáziumban tanul, a 3. már felnőtt. Én egyetemista vagyok, 20 éves. Ő 55.
Nem akartam belemenni egy ilyen kapcsolatba, de annyira hihetetlenül nagy összhang van köztünk és tényleg nagyon összeillünk.. először elutasítottam, de mivel összezuhant ettől, átgondoltam, tudtam, hogy nagyon jól összeillünk, így adtam neki egy esélyt. Nem tartom elfogadhatónak a megcsalást, de úgy gondoltam, hogy jó, először próbáljuk ki milyen együtt, és ha jó, akkor váljon el.
De nem vált el pár hónap után. Felhoztam a témát. Akkor jött be a gazdasági válság, és kiderült, hogy anyagilag nagyon padlóra kerültek, szinte napról napról élnek. Amikor elmondta, h nem tud most válni, akkor elakartam hagyni - nem a pénz miatt, hanem mert fájt nekem is, hogy csalja a nejét. De azt mondta szüksége van rám - és tényleg úgy érezzük mindketten, hogy megtaláltuk a másikba életünk párját. Szóval mellette maradtam és támogattam lelkileg.
Nagyon rosszul érezem magam, hogy csalja a nejét. Többször is szakítottam vele ezért, de nehéz elhagyni valakit, akit szeretsz (szeretettel is, mély kapcsolat van köztünk..) és azt mondja nélküled nem megy neki...
Utolsó szemétnek érzem magam. De nem így akartuk... elhagyni életedet szerelmét, pedig nem egyszerű. (ne kérdőjelezzétek meg, h mennyire életem szerelme, stb.)

Ez már beteges, néhány év híján akár az unokája is lehetnél...
Ha ez nem egy fake kérdés, akkor kezeltesd magad, sürgősen! Amúgy is mit akarsz tőle? Ne mond már hogy vele akarod leélni az életedet. Nem hiszem el! Milyen jövő lenne ez? Ő már valószínűleg gyereket se szeretne, előtted meg ott az élet.De ha akarna is, úgy se valószínű, hogy megélné mire felnő

Gondolj bele.. 35 év korkülönbség,én szerelmes vagyok a tanáromba 37 év a korkülönbség,igaz az apakomplexusom miatt,de ez nagyon sok. Mire te 35 éves leszel,addigra ő 70(ha lesz). Te még életteljes nő még fiatal nő leszel ő meg már öreg vén trotty..
És ha el is fognak válni,mit fognak szólni a gyermekei,és a (volt) felesége? Idősebbek a gyerekei,mint te.
Felejtsd el,szakítsátok meg a kapcsolatot,talán újra beleszeret a feleségébe,te meg társkeresőn vagy valahol találsz magadnak egy korodbeli srácot..
Nagyon sajnálom,de ilyen a szerelem,még ha viszonzott is.
Nekem ez a szűk véleményem a kapcsolatotokról.

Nem vagy romlott nő. Ez biztos. De nagyon naiv vagy. Te vagy az ő utolsó esélye, hogy igazi férfinak érezze magát. De otthon pedig ott van a biztos háttér, amihez te - s ne haragudj - kevés vagy. A nej tudja minden rigolyáját, tudja milyen gyógyszer kell neki ha fáj a válla, tudja, hogy a levest mennyire sósan eszi. Mert 30 év alatt ezt megtanulta.
Bocsáss meg, de te a csodás csinos, kopasz puncis csaj vagy, aki olyat is tud az ágyban mutatni, ami még nem is létezett, amikor ő nősült. Te most szerető vagy, nem romlott nő.
Ebből lépj ki vagy állj ki a pasid elé és várj tőle döntést vagy állj a feleség elé. S akkor tuti nálad a krapek.
Nekem van ötletem mit kellene tenned...

És te komolyan elhiszed ezt a nincs pénzem válni dumát? Jó ég, nyisd már ki a szemed te naiv liba, csak jó dugni egy fiatal csajt az asszony mellett.
Uram atyám.. milyen emberek vannak. Amúgy igen, ha szarul éreznéd magad amiatt, mert megcsalja a feleségét, akkor nem csinálnád, de csinálod, tehát elég ócska ember vagy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!