Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a csajod/pasid egyik napról a másikra
megvakulna?
Figyelt kérdés
Képes lennél kitartani, vagy elhagynád, ettől rosszembernek éreznéd magad? Maradnál vele, nem számítana semmi, vagy egyszerűen nem tudnál így mellette maradni?
Kort és nemet is légyszi!
Ja és őszinteséget, és komoly átgondolás után adott válaszokat kérnék csak, ne csak rávágd, gondold is át mi mit jelent, mi mivel járna stb!
ÉN képes lennék kitartani melete,mert szeretem őt és látás nem akadály.Maradnék vele,és én lennék a szeme segitenék rajta vakvezető kutyával is 18/F
2012. dec. 28. 10:13
22/25 Theodorik84 válasza:
Ugyanaz a személy marad akkor is ha vak. Jól írta valaki, hogy attól függ, hogyan viszonyulna a helyzethez. Megpróbálnék mellette maradni átsegíteni a sokkon és egy élhető közös életet kialakítani hiszen "csak" vak és nem halott, de ha végképp elhagyná magát akkor egy idő után én is elhagynám. Kapna egy vakvezető kutyát, hogy tudjon egyedül is menni oda ahová szeretne mikor nem vagyok vele. Talán a legnehezebb számomra az örökös "rendkényszer" lenne, hiszen ha megtanulta a lakásban, hogy mi hol van akkor mindennek ugyanoda kellene visszakerülnie különben nem találja, elesne benne...de a helyzetben egy-két ritka kivételtől eltekintve tuti meg tudnám tenni... 28/F
2012. dec. 28. 15:11
23/25 anonim válasza:
Segítenék! Lehet, hogy zavarna vagy megnehezítené az életem, de kitartanék mellette, mert a szerelem nem a szépségről szól, hanem kitartásról, hűségről! A vakok nem látnak a szemükkel, de ettől még lehet, hogy sokkal többet látnak egy egészséges embernél!
Ismerek egy történetet aminek az a lényege, lehet, hogy nem igaz vagy nem ábrázolja egy vak ember életét, de megható és illik a kérdésedre! Kérlek, ha még nem láttad nézd meg engem mindig elgondolkodtat!
Az én helyzetem kicsit speciális... Én látóként eleve vakon kaptam meg a páromat. Hogy féltem-e a helyzettől? Valami kib@xottul... Netes ismeretséget chates barátság követett, majd az első találkozás... Senki nem hitt bennünk. Mi mégis egymásba gabalyodtunk. Három hónap után összeköltöztünk. Kedvesem csecsemőként vakult meg, állami gondozottként nőtt fel. Egy fantasztikus, talpraesett, kitartó, céltudatos emberke. Soha, ennyi szeretetet, megbecsülést és kényeztetést nem kaptam és nem adtam. Kiegészítjük egymást, boldogok vagyunk. Hogy néha kiszóródik neki a cukor, kilöttyen a kávé? Ki nem sz@rja le! Azt eltakarítani csak pár mozdulat, de a Tőle kapott boldogságot nem pótolná semmi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!