Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk /férfiak! Hogy tudtok egyik napról a másikra kiábrándulni a barátnőből/feleségből?
Figyelt kérdés
Nekem ez egy picit magas....fogalmaznám úgy is,hogy mi okozza nálatok azt az "elmeháborodást",vagy "agyi elváltozást" amitől egyik nap még szerelmesek vagytok valakibe,aztán eltelik 24 óra,és hírtelen kiábrándultok belőle?2012. nov. 15. 11:36
1/15 anonim válasza:
Konkrét példát mondok, lefekszek este, álmodok valamit.. valakiről.. felkelek és elgondolkozok, hogy miért álmodok másról. Eszembe jut milyen jó volt álmomba és már nem is az előző kell hanem a másik. Ennyi. Ezt az alap motort képzeld el bármilyen szituációba.
2/15 A kérdező kommentje:
Ugyanis...több esetben is tapasztaltam ezt,volt anno olyan pasim,aki egyik nap még tök szerelmes volt,mint Rómeó,aztán másnap kellett volna menni bulizni a haverokkal,megbeszéltük,hogy hol találkozzunk,és nem jött el,telefonon nem volt elérhető,aztán végül 3 nap után sikerült a nyomára bukkannom,miután kikutyagoltam hozzá Rákoskeresztúrra,(lakhelyemtől 40 km-re)és akkor is letagadtatta magát az anyjával,majd pár óra múlva felhívott,és bunkó módon lepattintott! Na,ez normális? És nem ő volt az egyedüli ilyen b@rom!
2012. nov. 15. 11:43
3/15 A kérdező kommentje:
Levente,ez oké,de ha egy nő csinál ilyet,akkor a pasik mindjárt öngyilkosok akarnak lenni bánatukban,de egy csajtól elvárják,hogy viselje könnyedén,és mosolyogva! De mondjuk a nők közt ritkán vannak ilyen tahók,akik illúzióba ringatják a pasikat!
2012. nov. 15. 11:45
4/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom,lehet velem van a baj,de én csak akkor tudok valakiből kiábrándulni,ha koszos,vagy szívja a fogát,netán hagymaszagú a lehellete,de csak úgy passzióból,mert épp álmodtam egy szőke hercegről...úgy nem !
2012. nov. 15. 11:47
5/15 anonim válasza:
#3 kommenthez: Ne hidd, hogy a csajok nem teszik meg ugyanezt!!!!!!!!!
6/15 anonim válasza:
Igazad van, de te arra voltál kíváncsi, hogy hogy megy ez, hát így. Én se tartom magam ilyen tahó embernek, de volt már velem olyan, amit leírtam, és hidd el nekem volt a legrosszabb, hogy akit addig feltétel nélkül szerettem, azt letaszítja egy jött ment álom. Az egy kegyetlen belső vívódás, mikor rájössz a nagy szerelem mégse olyan nagy, hisz megringatta egy álom és ilyenkor nem is az álom miatt hagyod ott a másikat, hanem azért mert rádöbbensz hogy ilyen dolog megingatja a kapcsolatot, akkor vajon mennyire gondolom én ez komolyan ?!
7/15 A kérdező kommentje:
Biztos igazad van,de én ezt nem tudom elképzelni...mondjuk én mindig határozott vagyok,tudom,hogy kivel mit akarok,és nem szédítem az embereket. Nálam úgy van,hogy rögtön lepattintom azt,aki nem tetszik,mielőtt illúziókat táplálna,de ha már eljutok vele a randizásig,vagy csók...stb.,akkor már nem szándékozom otthagyni,max.akkor ha kiderül róla,hogy megcsal...
2012. nov. 15. 12:07
8/15 anonim válasza:
nem bánod, ha írok privátba elmesélem, a jelenlegi szituációmat hátha így közelebb kerülsz a kérdésed válaszához. Csak nem akarom így ország világ előtt leírni.
9/15 anonim válasza:
Ha vmiért nagyot csalódok benne, pl. megcsal, kiderül h egy szava se volt igaz, stb.
10/15 A kérdező kommentje:
Levente,oké,írhatsz ! :)
2012. nov. 15. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!