Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk /férfiak! Hogy tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk /férfiak! Hogy tudtok egyik napról a másikra kiábrándulni a barátnőből/feleségből?

Figyelt kérdés
Nekem ez egy picit magas....fogalmaznám úgy is,hogy mi okozza nálatok azt az "elmeháborodást",vagy "agyi elváltozást" amitől egyik nap még szerelmesek vagytok valakibe,aztán eltelik 24 óra,és hírtelen kiábrándultok belőle?
2012. nov. 15. 11:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9,ezzel én is így vagyok,de ha rendben mennek a dolgok,akkor míért lépnek le a pasik hírtelen...mert nem jó a sminkem,vagy a cipőm színe nem stimmel...vagy "A" heyett "B"-t mondok....szóval gáz...
2012. nov. 15. 12:16
 12/15 anonim ***** válasza:
nyugi ez rátok csajokra is igaz:) Előző nap még minden rendben, majd következő nap már, mint akit kicseréltek...
2012. nov. 15. 12:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Lehet,de tőlem ez távol áll,és az a gáz az egészben,hogy én marhára őszinte,és határozott vagyok,de mindig kifogtam a gyáva,hazudós,bújkálós pasikat! 29 évesen találtam meg,azt aki normális,bár ővele is volt egy szakításunk,csak legalább ott már hetek óta lehetett sejteni,hogy nincs rendben valami,de másfél hónap szünet után visszataláltunk egymáshoz. Más pasik esetében pedig a "derült égből villámcsapás" effektus működött!
2012. nov. 15. 12:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem hogy egyik napról a másikra, 1,5 éve nem sikerül elérnem egy lányt,de a felejtés sem megy..:) szóval teljes körforgás bukásokkal,szomorú napokkal.:D
2012. nov. 15. 19:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Az rossz lehet,valami módon csak ki lehet nyomozni,hogy hol van...vagy semmi? Mit lehetne tenni? Én nyomozásban jó vagyok,szólj,ha van ötleted :)
2012. nov. 15. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!