Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jól döntöttem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem, hogy nem kezdtem ki vele?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok, van egy 19 éves lány.

Gondolom a koromból adódóan, mindenki tudja, hogy már nem vagyok kisfiú, vannak igényeim, és hát egy lány már nem csak arra kell nekem, hogy pl néha elmenjek vele valahová.

A lány kissé gyerekesen gondolkodik, az is látható, hogy nagyon tapasztalatlan, egyáltalán nem áll még készen a szexuális életre sem, és nem leszólásnak, de most még úgy gondolkodik, mint egy tini.

Tuti nem jönnénk ki túl jól, neki is mások az igényei, nekem is. Illetve látom, hogy nem áll készen sem egy párkapcsolatra, a szexuális életre pedig annál inkább.

Gondolom jobb ha csak úgy kikezdek vele, és utána rosszízűen válunk el.

2012. dec. 24. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján szerintem jól döntöttél!
2012. dec. 24. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, határozottan :) Aki pedig erre azt mondja, hogy csak a szexre kellene neked, az pedig túl éretlen...
2012. dec. 24. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Abszolút nem értem az ilyen jellegű kérdéseket. Állítod, hogy nem vagy már kisfiú, de azért megkérdezed, hogy jól teszed-e, amit teszel. Neked kell tudnod/érezned, hogy összeilletek-e avagy sem!
2012. dec. 24. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Érett döntést hoztál.:) Sokan kihasználnák a csajt, pont az éretlensége miatt, aztán szépen dobnák.
2012. dec. 24. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!