Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jól döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy volt fiú akit nagyon szerettem de ő tudomást sem akart rólam venni, aztán összejött egy másik lánnyal és pár hónappal később lett volna esélyem összejönni vele, de akk meg már nem volt szívem szétszedni őket (vagyis a csajt sajnáltam volna.... pedig nem vagyunk valami jóban).
2012. dec. 10. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
a te szempontodból nem döntöttél jól, viszont emberségből jeles
2012. dec. 10. 21:41
 2/10 Mókusgyilkos ***** válasza:
nos 1. megválaszolta csak támogatni tudom.
2012. dec. 10. 21:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Mái napig haragszok magamra de valahol azért büszke is vagyok, mert ha velem tették volna én sem köszöntem volna meg.....de kicsit hülyének is érzem magam, hogy ott volt az esély és én csak úgy simán elsétáltam mellette....a másik dolog meg az, hogy az a másik lány az én érdekeimet soha az életben nem nézné.....
2012. dec. 10. 21:46
 4/10 Mókusgyilkos ***** válasza:

ez őt minősíti nem téged.

persze abszolúte logikus h valamilyen szinten bánod de hát ettől vagy különb mint a másik csaj ezt meg majd csak észreveszi valaki in real life is.

2012. dec. 10. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Nah ez az.Ha valaki kihagy,elszalaszt valamit,aztán utána meg bánja.Lehet rosszul döntöttél,igenis lépned kellett volna,és lehet melletted sokkal boldogabb lenne,mint akivel most van,rólad nem is beszélve.Ha legközelebb lesz rá lehetőséged,ne szalaszd el,soha semmit ne szabad kihagyni! Egyszer élünk. A másik lánnyal ne foglalkouzz,nem is vagytok jóban,meg ő megtette volna érted ugyanezt? Szerintem nem.
2012. dec. 10. 21:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van....(utolsó), mostmár vegképp nem tudom jól döntöttem-e XDD
2012. dec. 10. 22:02
 7/10 Mókusgyilkos ***** válasza:
hagy segítsek: ha az utolsó véleménye némiképp is 1ezik a másik csajéval akivel nem vagytok kompatibilisek akkor: még mindig jól döntöttél mert a természetedtől idegen lett volna a másik döntés, ha meg nem akkor az emberiség tényleg annyira reménytelen mint hittem :D
2012. dec. 10. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok megint. Én azért írtam,amit írtam,mert én is utólag mindig vertem a fejem a falba,hogy mekkora tinó voltam,hogy kihagytam,nem éltem a lehetőséggel,mást néztem,másnak szempontjait,és mekkora barom voltam.Az Én szempontomat ki nézi?? Ki foglalkozik Vele,hogy Neked,Nekem mi a jó?? Egyáltalán miért kéne? Ez a Te életed,és nem más fogja leélni,és Neked senki sem akar majd jót,hogy itt ez pasi vigyed,hanem Mindenki harcol azért amit el akar érni,meg akar szerezni! Sajnos ilyen világban élünk!! Aki harcol talpon marad,boldog lesz,aki nem,és mással foglalkozik,más érdekeit nézi,az mindig is a padlón lesz,boldogtalanul! Nem igy kellene lennie,de ismételten Sajnos ilyen időket élünk,ez lett a társadalomból!
2012. dec. 10. 23:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam h most boldogtalanul élek.....csak sokan monták h mekkora hülye vagyok h kihagytam azta lehetőséget.
2012. dec. 11. 09:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát igen! Majd legközelebb nem hagyod ki!
2012. dec. 11. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!