Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonymus12 kérdése:

Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Eloszor is bocsi h nincs ekezet de igy gyorsabb mobilrol:)

Na szoval nagyon tetszik egy lany az osztalyunkbol.O ezt tudja mert megmondtam neki, sokat beszelunk fb-n es eloben is.Egymas mellett ulunk,mindig elvagyunk,nincs olyan nap mikor ne tudnam megmosolyogtatni.Bokolok neki es egyszer rakerdeztem h erez-e valamit irantam,azt mondta nem tudja,fogalma sincs,ossze van zavarodva az erzeseit illetoen.Ez 1honappal ezelott volt.Most volt osztalykaracsony osztalykaracsony vettem neki Toffeefeet es adott puszit,azt mondta h jo volt.En nagyon szeretem es nem tudom h mit tegyek...:((

2012. dec. 23. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:

De édi vagy! :)

Hívd el valahova sétálni vagy sütizni.

2012. dec. 23. 21:33
 2/3 LOLXDROFL válasza:
Hívd el valahova mondjuk sétálni és érezzétek jól magatokat, majd kérdezz rá megint. HA azt mondja igen akkor heppi láv stb. HA ugyan ezt mondja baszogasd egy kicsit de ne túl sokáig és lesz valahogy. HA meg azt mondja nem akkor ilyen az élet barátom, menj és idd le magad haverokkal.
2012. dec. 23. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. dec. 23. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!