Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nővérem folyton titokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nővérem folyton titokban telefonál, ez azt jelenti van valakije? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
Általában este tíz, és éjjel 2 között, a wcben, erkélyen, vagy a szobában amikor már ott mindenki alszik. Amikor rákérdek, hogy ki az, azt mondja egy ismerőse, ami szerintem biztos nem igaz. És egy ismerős pedig nem telefonál mindennap ilyenkor...Egyszer elakarok venni a telefonját, kiírom a számát akivel telefonál, és felhívom. Ez jó ötlet?

2012. dec. 22. 00:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A szülinapi zsúrodat szervezi :)
2013. jan. 12. 04:09
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Vagy a temetésed
2013. jan. 12. 05:59
 13/20 anonim ***** válasza:

Szóval hány éves a nővéred? :) Igen, biztosan alakulgat valakivel valami, és csak azért nem mondja el, mert nem biztos teljesen a dologban. Mivel sokat csalódott már - ahogy írtad is - valószínűleg azért nem beszél róla, mert akkor már komolynak hatna, és ő is könnyebben beleélné magát. Tehát csak próbál óvatos lenni. A dolgába viszont szerintem is avatkozz bele...

Én is csináltam ilyeneket régebben, éjszakákat telefonálgattam át. Az öcsém, a szüleim folyton érdeklődtek, én meg titkolóztam: pontosan amiatt, amit fentebb leírtam.

22/L

2013. jan. 20. 12:43
 14/20 A kérdező kommentje:
36 éves a nővérem. Én pedig 32.
2013. jan. 20. 15:01
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Aztabüdöskuvvaanyádat
2013. jan. 20. 15:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Úgy értettem, szerintem SE avatkozz bele. Ne haragudj! :)

Tehát akkor azért tapasztaltak vagytok már. Még mindig úgy gondolom, ahogyan az előbb leírtam: szerintem alakul valami, csak ő maga sem akarja beleélni magát a dologba, mert fél a csalódástól. Ezért nem mesél róla.

2013. jan. 20. 22:06
 17/20 anonim ***** válasza:
No, ez már szánalmas :)) Tehát a 13-as, és 16-os válasz szerény személyem tollából (billentyűzetéből) született. :P Meg hát ez is, de azt hiszem, jobb nekem, ha ma este már nem írok több butaságot. :)
2013. jan. 20. 22:08
 18/20 anonim válasza:
Azt hittem ilyen 16-17 éves vagy , hogy ilyeneket irogatsz.. de mikor láttam a korodat elgondolkoztam hogy te normális vagy? mért kéne egy lassan 40 éves ember életébe kutakodni? meg tudja védeni magát foglalkozz inkább saját magaddal és hagyd élni ... és rohadtul nem jó ötlet..
2013. jan. 21. 23:06
 19/20 anonim válasza:
Dolgozik, biztos a kuncsaftjaival kéjeleg..amúgy meg cseszd meg, majd én is elszedem a telódat, azt megrugdoslak, hogy mi a rákért telefonálgatsz xnek, te kis ....ja, az még nem jutott eszedbe, hogy pl T-percel ingyen beszél ilyenkor??
2013. jan. 23. 19:58
 20/20 A kérdező kommentje:
Nincs "T perce" maradj már a hülyeségeiddel, kedves Utolsó!
2013. jan. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!