Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Velem vagy vele van a baj az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem vagy vele van a baj az ágyban?

Figyelt kérdés
Amikor ágyban vagyunk teljesen meztelenül, csókolózunk,egyéb.. nem áll fel a.... Nem tudom, hogy ő lehet e a hiba mivel kezdő és még szűz és talán nem nagyon tudja hogyan kéne izgatni rendesen, vagy bennem van a hiba,(nem vagyok meleg mielőtt valaki értelmes hozzászólásban megkérdezné),általában természetesen feláll tehát nincs semmi ilyen bajom,egészséges vagyok, 17/f

2012. dec. 20. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Pszichológia.
2012. dec. 20. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Veled van, ja és ez lelki eredetű. Pszichológia!

Csak nyugi!

2012. dec. 20. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:

1: mutasd meg neki, hogy neked hogy jó, egyik nő sem gondolatolvasó, hogy ezt kitalálja. Pláne nem szüzen!

Ezen kívül, ha idegeskedsz, abból mindig csak baj van.

2012. dec. 20. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
idegeskedni nem.. de én is erre gondoltam, meg kell mutatni hogy jó :)
2012. dec. 20. 20:34
 5/6 Pali1977 ***** válasza:
A válasz egyszerű. Bizonyítani akarsz, és ez igazából frusztrál téged, hogy mi van ha nem jön össze és persze nem jön össze. Ne akard annyira görcsösen, próbálj lazítani. azt persze nem tudjuk, hogy a lány szűz-e vagy van már tapasztalata. Ha van, akkor könnyebb a dolgotok, ha nem, nektek kell kitapasztalni, mi hogy a jó. Érdemes pettinggel kezdeni, csak simizés csókolózás egymás izgatása. Próbáljatok egymásra hangolódni. Menni fog ne félj :)
2012. dec. 20. 20:41
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. dec. 20. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!