Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelemnek miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelemnek miért kell annyira fájjon? Miért kell mindennek összedőlni egyszerre? . Hogyan lehet 1 szakítás fájdalmait túlélni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 18. 22:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
persze, h szeretem, de nem tudok mit tenni...
2012. dec. 18. 22:41
 12/20 anonim ***** válasza:
ha szereted,akkor igyekezz visszahóditani, mert hidd el nekem, hogy bánni fogod, egy életre és ott lesz állandóan hogy rágondolsz. bocsássatok meg egymásnak.
2012. dec. 18. 22:43
 13/20 anonim ***** válasza:
fiu vagy lany vagy?
2012. dec. 18. 22:43
 14/20 Delly ***** válasza:
Nem értek egyet a 12-es válaszolóval..mondjuk én nemtudom mi volt a szitu,vagyis,hogy miért szakítottatok,de olyan srácot ne akarj semmiféleképpen se visszahódítani,aki nem tisztel és csakúgy eldobott magától ! , mert ha ő nem szeret téged,akkor tök felesleges már erölködni :S
2012. dec. 18. 22:45
 15/20 A kérdező kommentje:
lány, nem tudom visszahódítani, egyetemen van, 80 kmre tőlem, esélyem nincs rá..és skypeon szakítottunk, élőben más lett volna..
2012. dec. 18. 22:46
 16/20 anonim ***** válasza:
szerintem pedig nincs igazad, szerintem a srác még szereti,csak most rossz pontba kerültek.
2012. dec. 18. 22:47
 17/20 A kérdező kommentje:
mármint lány vagyok, és nem dobott, veszekedtünk és szó után jött szó...
2012. dec. 18. 22:47
 18/20 anonim ***** válasza:
miert szakitottatok?
2012. dec. 18. 22:48
 19/20 A kérdező kommentje:
elég bunkó volt velem és szóltam neki róla, erre ő a fejemhez vágott kígyó békát, és jött a nem vagyok elég jó neked, jobbat érdemelsz dumával, azután, h nem tisztelem, meg nem érzi magát jó embernek mellettem...nem értettem az egészet, több, mint 1 év után, és múlt pénteken még nem volt gond
2012. dec. 18. 22:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha azzal jönnek hogy jobbat érdemelsz tuti csaj van a dologban, na meg hogy pénteken még semmi nem volt igy végkép, sajna megsimert valakit. Föleg igy hogy távkapcs nem nehéz:( Ne alázkodj meg elötte. föleg hogy ilyen bunkó volt.

Erre meg hogy azt hitted veled ez nem történhet meg ez nagy hülyeség, mindenkivel megtörténik és meg is kell hogy történjen, sokat tanul belőle az ember. Ezekből a tapasztalatokból tudd meg hogy pontosan milyen társra is van szükséged. Tudom ez most nem vígasztal de így van. na meg ha nem tudod mi a rossz nem tudod értékelni a jót sem.

2012. dec. 18. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!