Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemnek miért kell annyira fájjon? Miért kell mindennek összedőlni egyszerre? . Hogyan lehet 1 szakítás fájdalmait túlélni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 22:29
2/20 anonim válasza:
Csak egy új kapcsolattal, vagy egy nagyon jó baráti társaság segítségével lehet..
Vagy az idő múlásával..Legalább is, eddig ezek voltak a leghatásosabb módszerek.
3/20 Delly válasza:
Egy cipőben járunk ;) : s én próbálom magamnak beadagolni,hogy jobbat érdemlek..sokkal jobbat...és ennyi bántás után,már ideje,hogy magamnak énlegyek a fontosabb,és ne ő.. :) amúgy járj el szórakozni,ne nagyon maradjon időd mélyebben belegondolni a dolgokba,énis ezt teszem ^^
4/20 A kérdező kommentje:
az első nem is rossz ötlet, de éjjel nem hinném, h találnék valahol...a másodikat meg köszönöm
2012. dec. 18. 22:35
6/20 MarkoG válasza:
barátokkal, elfoglaltságokkal pl: tanulás olvasás, sport...
az alkohol se utolsó..de barátok,barátok barátok
7/20 anonim válasza:
szerintem nincs olyan probléma amit ne lehetne megoldani
8/20 A kérdező kommentje:
1 a probléma, nem akarom látni a barátaimat, még szerencsétlenebbnek érzem magam, amikor vigasztalnak, még vacakabbnak...olyan fura, azt hittem velem nem történhet ez meg...
2012. dec. 18. 22:38
9/20 anonim válasza:
beküljetek ki,ha fáj akkor még szereted, hiába magyarázod be magadnak, hogy nem.
10/20 anonim válasza:
Én zenébe és a barátaim társaságába menekültem. Máshogy nem megy, muszáj lekötnöm magam valamivel, különben megint összezuhanok és naphosszat csak sírok. :/
Tudom, hogy rossz, mert 2 hete se, hogy dobott "álmaim pasija", de az élet megy tovább. El kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!