Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem képesek kimondani, ha elmúlt már a szerelem? Miért hallgatnak és várnak arra, h a másik mondja ki, vagy egyszerűen csak bunkóak a másikkal, h rájöjjön már elmúlt a szerelem?
Figyelt kérdés
Természetesen nem általánosítok, de bizonyára ti is találkoztatok már ilyennel a gyengébbik nem képviselőiből féritársaim. A kegyes hazugság nem jobb lányok...egy szálat se. Miért kell ezt csinálni??? Tudom, egyénenként változó, de azért pár alternatívát szívesen olvasgatnék itt a válaszoló lányok/nők írásaiban!2012. dec. 17. 21:12
31/41 A kérdező kommentje:
Engem úgy neveltek itthon, h nem elmondani az igazat, elhallgatni, már az is hazugság. Jöttök itt nekem a döntésképtelen lánnyal, a mai világban, ahol annyi emancipunci és törtető nő is van egyben??? Hagyjuk már! Oké, a kérdés lehet kissé félrevezető volt, én a NŐK között is találkoztam már ilyen gerinctelennel, mert igen, szerintem gerinctelenség egy kapcsolatban elhallgatni az igazat és tettetni a látszat dolgokat!!!
2013. jan. 16. 06:42
32/41 anonim válasza:
Attól, hogy a szerelem elmúlt még együtt lehet lenni a másikkal szeretetben is.
33/41 A kérdező kommentje:
Csak erre sokan nem képesek...
2013. márc. 30. 16:51
34/41 anonim válasza:
"Megdöglött a kutyám, de azért megtartom" logika!
35/41 anonim válasza:
Majomeffektus. Még fogja az egyik f@szt de már keresi a másikat amire átlendülhet. Nem bír egyedül lenni
36/41 anonim válasza:
Én pont pasinál láttam ilyet (ő bunkó is volt, meg hitegette is, hogy szereti). Nála azt hiszem az volt a lényeg, hogy később ő tetszeleghessen a szegény elhagyott szerepében és később visszatáncolhasson, ha nem talált jobbat. Meg hát ugye amíg nincs ló, jó a szamár is.
37/41 anonim válasza:
Azt még hozzátenném, hogy én lettem volna a ló a történetben, mert a srác rögtön a szakításuk estéjén elkezdett próbálkozni nálam, nyilván nagyon szenvedhetett szegény :D Valószínűleg alig várta, hogy a barátnője megtegye, amit valójában neki kellett volna.
38/41 A kérdező kommentje:
Nem állítottam, h a férfiak szendék lennének ezen a téren, de koncentráljunk a kérdésre, ha kérhetem! Köszönöm!
2013. ápr. 14. 14:21
39/41 anonim válasza:
Mert ki tudja milyen rejtett rossz szokásai vannak a pasinak... lehet ha elmondaná megverné/megütné stb..
40/41 anonim válasza:
Sem a lányokat,sem a fiúkat nem lehet így megnevezni ,hogy az összes gerinctelen. Lányból, és fiúból is bőven akad aki nem őszinte.Annál fájdalmasabb nincs is mikor átvernek....
Ha valakinek már nem az az érzése,mint az elején mondja el,de kizárólag szemtől szembe.CIKI :sms-ben,faccen, vagy egyéb "segédeszközzel" dobni a másikat.Ennél alávalóbb nincs a világon.Aki nem ezt teszi egyszerűen gyáva.Akinek már volt ebben része sajnálom, de tudom talál majd valakit.Mert mindenkire várnak valahol :) Ha valaki azzal jön:nem akartalak megbántani,vagy nem mertem ..régen rossz ,de el kell fogadni nem tehetünk semmit.Egyszerűen tovább kell lépni, esetleg ha barátságot megtartanátok, meg lehet kérdezni mi volt a gond, s abból mindkettőtök tanulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!