Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányok miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem képesek kimondani, ha elmúlt már a szerelem? Miért hallgatnak és várnak arra, h a másik mondja ki, vagy egyszerűen csak bunkóak a másikkal, h rájöjjön már elmúlt a szerelem?

Figyelt kérdés
Természetesen nem általánosítok, de bizonyára ti is találkoztatok már ilyennel a gyengébbik nem képviselőiből féritársaim. A kegyes hazugság nem jobb lányok...egy szálat se. Miért kell ezt csinálni??? Tudom, egyénenként változó, de azért pár alternatívát szívesen olvasgatnék itt a válaszoló lányok/nők írásaiban!

2012. dec. 17. 21:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim válasza:
De egy lány sokkal érzékenyebb mint egy srác és ezért a lányoknak nem elég az ha facebookon közlik velük!!!
2012. dec. 21. 15:06
 12/41 anonim ***** válasza:
60%

Szívből átérzem a problémádat kedves kérdező! Bár én srác vagyok, és jó ideig foglalkoztam a lányokkal (gondolatban), mára már kevésbé. Magas vagyok, szerintem ha 10-es skálán 1 a nagyon rossz, 10 a nagyon jó, akkor 6-7 szinten vagyok jóképűségileg, tehát átlagos, mindenről eltudok beszélgetni bárkivel, széles látóköröm van, csak annyi a gond velem, hogy nagyon nem tolerálom a hazugságot, a játszmákat, a színlelést. Így inkább megóvom magam a csalódásoktól, minthogy csajozzak, de minek is? :D Nem méltó a lelkemhez, hogy szopassanak össze vissza. Akkor nem tisztelném magam :) Hajrá!!!!

24F :)

2012. dec. 21. 15:10
 13/41 anonim ***** válasza:
72%

"De egy lány sokkal érzékenyebb mint egy srác"

Hatalmas tévhit. Mi legalább annyira érzékenyek vagyunk, csak nem mutatjuk, mert azt gyengeségnek és férfiatlannak tartjátok.

2012. dec. 21. 15:54
 14/41 anonim ***** válasza:
65%
Azért mert ha elmúlik a szerelem az nem azt jelenti, hogy a szeretet is .. És nem szeretne megbántani ezzel.. ezért azt várja hogy gyere rá te és te vetsz véget a kapcsolatotoknak és nem ő.
2012. dec. 21. 16:11
 15/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabbakat is! :)

"De egy lány sokkal érzékenyebb..." Van nagyon sok érzékeny srác, pl én is, és sokan őszinteséget várunk a másiktól, még ha fáj is (pl én is). Ettől a fb-s marhaságtól már csak az gerinctelenebb, ha sms-ben szakít.

24F! Sokban hasonlítunk, bár én kicsivel idősebb vagyok nálad. Megóvod magad a csajozástól, ezért inkább pasizol vagy mi? :D Az ember társas lény, mindenkinek kell valaki maga mellé. Én nem adom fel ezentúl sem a barátnőzést, maximum kevesebb érzelmet adok, vagy mutatok ki iránta.

"Mi legalább annyira érzékenyek vagyunk, csak nem mutatjuk, mert azt gyengeségnek és férfiatlannak tartjátok." Pacsi! :D

"ezért azt várja hogy gyere rá te és te vetsz véget a kapcsolatotoknak és nem ő." Na ez a leggusztustalanabb viselkedés, ami csak létezik!!!!

2012. dec. 23. 12:35
 16/41 anonim ***** válasza:
65%
Basszus elég idegesítő hogy mindig ezt kell olvasni "a lányok, / a fiúk". Nem lehetne egyszerűen ezt mindkét nemre is feltételezni? Szerintem mindkét nemnél jelen van ez, arról nem tehetek hogy nyilván egy pasi esetleg csak a csajok oldaláról tapasztalja. De bármelyik ember lehet ilyen!!! áhhh azt meg nyilván mindenki el tudja képzelni, hogy miért csinálják ez ezek az emberek... kényelem, félelem, nem akarják megbántani a másikat...stb stb
2013. jan. 7. 16:12
 17/41 anonim ***** válasza:
41%
Úgy tűnik én is "gerinctelen" vagyok. Egy fiú nagyon hajtot rám nekem meg nem jött be egy kicsit se (se belsőleg se külsőleg) de kedves volt és nem akartam megbántani. Ezért elkezdtem máshogy viselkedni és végùl "békén hagyot" fiúk ne tudjátok meg hányszor volt az ismerőseimmel,h a a csaj addig taktikázott míg a pasi nem szakított vele. Ilyenkor egy kicsit eljátszuk a sértet nőt és vége. A pasi veri a mellét,h ő szakított szánja a csajt stb. Ha ez gerinctelenség...
2013. jan. 7. 16:20
 18/41 anonim ***** válasza:
65%

Egyetértek utolsó. Megy a sztereotípiaháború. És ezt egy olyan srác mondja, akit megcsaltak már, akinek hazudtak, átvertek lányok.

De tudod volt, amikor én vágytam a kapcsolatra, de nem voltam biztos, hogy tényleg bejönne a lány, és aztán csak sokkal később jöttem rá, hogy nem az esetem, és sokáig hallgattam. És ez azzal is összefüggésben van, hogy előfordult, hogy magamnak meséltem be valamit, hogy igen, tudom szeretni őt. Tévedtem, végül elmondtam neki, mire ő elmondta, hogy csak azért jött össze velem, mert emlékeztettem az exére, és végig hallgatott. A tanulság nekem mindig valami olyasmi lett, amit én rontottam el, én nem láttam meg a másikban vagy magamban. Nem azt mondom, hogy én voltam a hibás, amikor megcsaltak, hanem hogy mit láthattam volna meg, mit tehettem volna én, hogy megelőzzem. Azt, hogy a másik hogyan viselkedik, kevésbé tudod befolyásolni, de magaddal mindig tudsz valamit kezdeni.

2013. jan. 7. 16:21
 19/41 anonim ***** válasza:
38%
Nekem volt már jó pár barátnőm, nem csak 1-2, de az összessel így jártam. Bezzeg, ha mi, férfiak csinálunk ilyet, akkor oltári szemétládák vagyunk.
2013. jan. 7. 16:22
 20/41 anonim ***** válasza:
65%
Bezzeg? De ki mondta, hogy nem oltári szemétládák mindkét esetben?....
2013. jan. 7. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!