Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj a szakítás! Ti ilyenkor mit tesztek?
Ma lett vége a legelső kapcsolatomnak.
17-én lettünk volna 5 hónapja együtt.
Magyon fáj. Tegnap óta nem alszok, nem eszek, nem megy semmi jól.
Ti mit tesztek, hogy jobban érezzétek magatokat?
Én meg kórházba kerültem 2 hétre, és ahogy bekerültem, másnap lett vége. Gondolhatod, 13 napig mégcsak el se tudtam terelni a figyelmem semmivel! Sokat telefonáltam, beszélgettem barátokkal (és nem barátokkal, akivel pl nem voltam túl jóba, de akkor úgy alakult, hogy jól el tudtam beszélgetni), olvastam, zenét hallgattam, játszottam a telefonomon, sok lehetőségem nem volt, mégcsak a folyosóról se engedtek ki, mert elég komoly torok- és arcüreggyulladásom volt, amire kezeltek, úgyhogy a friss levegőre se mehettem ki. De valahogy sikerült, mindig próbáltam nem foglalkozni vele, tudtam, hogy nincs már értelme, jobb dolgokra kell koncentrálnom, úgyhogy próbáltam kitörölni azt a fél évet.
Fel a fejjel, foglald le magad valamivel, legyél sokat a barátaiddal, szórakozz, keress valami hobbit, és próbáld meg elfelejteni, sok sikert! :)
Egész este csak sírtam :((
Ma meg suli. Nem tudom, hogy fogok órán figyelni. Nagyon nehéz ez nekem. Mindenről Ő jut eszembe és nagyon hiányzik :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!