Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fáj a szakítás! Ti ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj a szakítás! Ti ilyenkor mit tesztek?

Figyelt kérdés

Ma lett vége a legelső kapcsolatomnak.

17-én lettünk volna 5 hónapja együtt.

Magyon fáj. Tegnap óta nem alszok, nem eszek, nem megy semmi jól.

Ti mit tesztek, hogy jobban érezzétek magatokat?

2012. dec. 13. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Edzés suli,munka.Minden ami lefoglal.Kimerít.Közben haverokkal szórakozás.Ismerkedés.
2012. dec. 13. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokat segítettek a barátaim, szüleim, tesóim az első szakításom után, látták rajtam mennyire kivagyok, én is pont ezeket a tüneteket produkáltam, mint te. Próbálták elterelni a figyelmemet, ami sikerült is, de csak egy darabig, majd az idő begyógyította sebeket. Aztán találkoztam másvalakivel, aki teljesen elfelejtette velem az előző lányt. Remélem segítettem. 23F
2012. dec. 13. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Én meg kórházba kerültem 2 hétre, és ahogy bekerültem, másnap lett vége. Gondolhatod, 13 napig mégcsak el se tudtam terelni a figyelmem semmivel! Sokat telefonáltam, beszélgettem barátokkal (és nem barátokkal, akivel pl nem voltam túl jóba, de akkor úgy alakult, hogy jól el tudtam beszélgetni), olvastam, zenét hallgattam, játszottam a telefonomon, sok lehetőségem nem volt, mégcsak a folyosóról se engedtek ki, mert elég komoly torok- és arcüreggyulladásom volt, amire kezeltek, úgyhogy a friss levegőre se mehettem ki. De valahogy sikerült, mindig próbáltam nem foglalkozni vele, tudtam, hogy nincs már értelme, jobb dolgokra kell koncentrálnom, úgyhogy próbáltam kitörölni azt a fél évet.

Fel a fejjel, foglald le magad valamivel, legyél sokat a barátaiddal, szórakozz, keress valami hobbit, és próbáld meg elfelejteni, sok sikert! :)

2012. dec. 13. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
1 kiadós kocsmázás és 1-2 k.rva megoldja a problémát :D
2012. dec. 13. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első barátommal való szakítás után nagyon ki voltam bukva.Pár nap alatt lefogytam min.3-5 kg-t. Mivel nyáron történt ez,ezért én mindig sétálással tereltem el a figyelmemet.:) Annyira kikapcsolt..viszont este ugyanúgy szarul voltam..a zene jót tett meg a barátaim..de az az időszak nagyon nehéz volt..neked meg kitartást..!:)
2012. dec. 13. 22:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Egész este csak sírtam :((

Ma meg suli. Nem tudom, hogy fogok órán figyelni. Nagyon nehéz ez nekem. Mindenről Ő jut eszembe és nagyon hiányzik :(((

2012. dec. 14. 07:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mit teszek? Tisztességesen (vagy tisztességtelenül, már-már piszkosul) berúgok! :P LiLy (21)
2012. dec. 19. 06:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Én nem igazán vagyok az a fajta
2012. dec. 19. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!