Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Maradjak vele? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak vele? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 1 éve járunk a barátommal és már úgyérzem hogy kihűlt a kapcsolatunk, nem szeretjük egymást ugy mint régen. lehet hogy ebbe szerepet játszik, hogy jött a suliba egy nagyon helyes srác elsőre megtetszett és már nagyon 'kinéztem magamnak'.. beszéltük barátommal hogy milegyen szakitsunk e vagy ne azt mondta h inkább velem mint nélkülem ,azt mondtam jó akkor próbáljuk meg még egyszer és most nagyon igyekszik és néha amikor vele vagyok úgy érzem hogy megint nagyon szeretem de közben amikor nem vagyok vele nem hiányzik annyira és többször gondolok a másik fiúra is:S de azon is gondolkoztam hogy kitudja lehet az a fiú nem is lenne szimpi belsőleg mert nem ismerem..

2012. dec. 13. 18:26
 1/5 anonim válasza:
Hát ha dobnád a srácod. akkor az szemétség lenne tőled.. ha szeret téged. a párod. akkor ne hagyd ott egy másik fiúért.. azzal csak a szívét töröd össze... (ti lányok mind egyformák vagytok.)
2012. dec. 13. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű: te nem szereted a barátodat. Sajnos nemcsak őt csapod be, hanem saját magadat is. Miért nem szakítasz vele? Jobban járna ő is meg te is, bármennyire is nehéz kezdeményezni a szakítást. Meg 17 éves vagy, annyi pasid lehet még, mint a szemét és nem is biztos, hogy annak a srácnak bejössz. Úgyhogy, ha a mostani barátodat nem szereted, akkor minek együtt maradni vele?
2012. dec. 13. 18:35
 3/5 A kérdező kommentje:
hát igen meglehet h nem jönnék be neki kitudja.. de nem szeretnék egyedül maradni,lehet hogy lesz majd még sok barátom de nincs rá más személy egyáltalán csak a barátom meg ő. és nem gondolom hogy megismernék mostanában valaki új embert:/
2012. dec. 13. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Figyelj én már több, mint 1 éve egyedül vagyok, tudom milyen szar dolog egyedül lenni.

De legalább annyira szenvedtem egy olyan kapcsolatban, ahol nem szerettek, mintha egyedül tölteném a mindennapjaimat. Akkor inkább egyedül vagyok, mint, hogy olyannal legyek, aki nem szeret és én sem viszont és csak nyűglődünk egymás mellett, csaljuk egymást stb. Mert előbb v. utóbb ez fog következni, ha nem változtattok és az sokkal fájdalmasabb lesz, mint, ha most szakítanátok. De nem akarlak semmire se rábeszélni. Csak nekem ez a véleményem és ezt tapasztalom.

2012. dec. 13. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem valaki másért kellene szakítani, hanem azért, mert már nem vagy szerelmes.
2012. dec. 13. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!