Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek a lánnyal kapcsolatban? A többi lent
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje szerelmes belém egy lány de nekem nem igazán tetszik és nem is szeretem, de nem akarom neki elmondani. nem akarom megbántani. Összetörném a szívét és ezt nemszeretném. Mégis mit tegyek? Várjak hogy megszereti őt a szívem? Igazából az eszem azt mondja hogy bele kéne szeretni! Mit tegyek?
18/F
2012. dec. 13. 19:36
2/9 A kérdező kommentje:
Elsősorban inkább lányok válaszát kérném...
2012. dec. 13. 19:37
3/9 anonim válasza:
próbáld meg megszeretni, de ha nem megy, akkor ezt mond meg neki és kész.
4/9 anonim válasza:
Na szóval!
Csak a szívedre hallgass
5/9 anonim válasza:
A legbunkóbb visszautasítás sem fáj úgy, mint a hitegetés.
6/9 anonim válasza:
bevallotta,hogy szeret? szerintem mondd el őszintén neki,hogy sajnos nem tudod viszonozni, ahogy írta is előttem valaki a hitegetésnél nincs rosszabb,tehát ne játssz az érzéseivel!
7/9 anonim válasza:
Hát, ha jártok és így nem szereted, akkor ne áltasd tovább és szakíts vele..
Ha nem jártok és másnál nem érzel semmit, de őt viszont kedveled, akkor bármi kialakulhat.
8/9 anonim válasza:
Ha kímélni akarod az érzéseit, mondj határozott nemet és tedd hozzá, hogy sajnálod.
9/9 anonim válasza:
Szerintem erre nem eröltheted magad.Majd megoldódik :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!