Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy közeledjek egy olyan lányhoz, akit már 2 éve ismerek, szeretek, de ő engem szerintem max "havernak" gondol? 24/F
Ezt persze nem tudom biztosan, csak abban vagyok biztos, hogy én szeretnék közelebb kerülni hozzá, és több szeretnék lenni neki, mint "egyszerű fiúbarát".
Nem tudom, hogy meg merjem-e mondani neki mit érzek, mert félek, hogy totál kiábrándulna és elveszíteném azt a viszonyt, amit eddig felépítettünk együtt. A lány egyébként 20 éves, ha ez számít valamit.
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyjából az jár a fejemben amit írtatok, inkább amellett vagyok, hogy hagyom kiforrni a dolgot és amíg nem érzek konkrétabb közeledést az ő részéről addig nem rontok ajtóstul a házba, csak jól érzem magam vele, hébe hóba találkozgatunk, esetleg iszogatunk!
Csak tényleg az a gond ezzel, hogy általában egyenes út a barátzónába... ez a kényes egyensúly, hogy mit mikor hogyan mennyire érdemes, nekem túl bonyolult ! O_o
Ayame, te lány vagy ugye? a randizás ötletét még elfogadom, össze szoktam vele hozni ilyen dumcsizós találkozókat, ha ezt randinak lehet nevezni ám legyen, de valahogy erősnek érzem amit leírtál, ráadásul még hozzá mondani, hogy " ha nem én azt is megértem " - ez tök béna képet mutat a fiúról a lány szemében, nem ? Őszintén ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!