Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátságból szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem?

Figyelt kérdés
Van egy jó fiúbarátom, akivel mindent megbeszélünk, egymásról mindent tudunk, minden fiú-ügyeimet tudja, és én is az övéit. Már volt rá alkalom, hogy egymáshoz nagyon közel kerültünk, ölelgetett, de ezt barátságnak vettem. Viszont egyik nap magához húzott, és nagyon sokáig csókolóztunk. A végén persze megbeszéltük, hogy nem leszünk rosszba, és barátok maradunk. Aztán most úgy vagyunk, hogy akarjuk egymást, de a barátság miatt nem akarjuk tönkretenni. Vagyis én így gondolom... Mit tehetnék? 16/L

2012. dec. 9. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Úgy legyen, sok sikert!
2012. dec. 9. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
A mostani párom úgy egy évig volt a legjobb barátom, mielőtt járni kezdtünk. Szerintem megéri kockáztatni, de nem szabad arra gondolni, mi lenne ha... A jelenre koncentrálj, hogy akkor és ott boldogok vagytok, a jövőhöz pedig sok sikert ;)
2012. dec. 10. 04:03
 13/15 anonim válasza:
Meg kell próbálnotok. Mert ez is elronthatja a barátságotokat, ha nem csináltok semmit, de még is vonzódtok egymáshoz.
2012. dec. 10. 12:57
 14/15 A kérdező kommentje:
igen azt tudom, hogy amíg nem próbáltuk meg nem tudjuk mi lett volna ha...
2012. dec. 10. 15:43
 15/15 anonim válasza:
Elmesélem a történetem: volt egy nagyon jó barátom,minden rezdülésemet ismerte,szinte bele látott a fejembe! Mi is úgy voltunk mint ti,nagyon közel kerültünk egymáshoz,s egy idő után lefeküdtünk egymással! De valahogy nem alakult ki köztünk szerelem...csak egy erős vágyódás a másik után! Próbáltuk helyre hozni és barátok maradni....de nem ment! Hónapok óta nem tartjuk a kapcsolatot és már nem is köszönünk egymásnak! De ha belevágsz remélem Te szerencsésebb leszel mint én!Sok sikert!
2012. dec. 12. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!