Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem?

Figyelt kérdés
Neked már volt olyan, hogy egy kapcsolat csak barátságnak indult a másik nemből (még csak vonzónak sem találtad a másikat, nem tekintetted szexisnek) és végül szerelem lett belőle & összejöttetek?
2012. szept. 7. 18:13
 1/4 ASOT ***** válasza:

ez felmehetne a napikerdes.hu-ra, :)

De igen létezik, volt is ilyen lesz is ilyen , az egyik egy idő után többet érez, aztán ha a másik is akkor szerencséje van de ha a másik nem akkor bukta.

stb stb stb.

És igen 1x életemben nekem is volt már ilyen és össze is jöttünk és szép volt jó volt.

Miért kell ezt minden áldott nap leírni?

2012. szept. 7. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, velem most ez van... Időtlen idők óta ismerem a srácot, régen csak haverok voltunk, aztán elkezdte megfogni néha a kezem, meg ölelgetni. Kb. fél éve nagyon belezúgtam, és 1 hete le is smárolt. Imádtam *.*
2012. szept. 7. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Így jöttem össze barátommal, szóval igen, van ilyen. :D 5 éve vagyunk haverok, 4 hónapja vagyunk együtt, eddig még soha egy apró veszekedés se volt, mióta ismerem, úgy tűnik tökéletesen összeillünk. :D

19/L

2012. szept. 7. 19:17
 4/4 anonim válasza:
volt :D
2012. szept. 7. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!