Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érezhet valamit irántam?
Figyelt kérdés
Hali. Az a helyzet,hogy idén kezdtem a gimit(vajdaság,tehát most vagyok 15),és ugye új osztálytársak,minden..azelőtt volt egy lánybarátom,akivel mindent megtudtam beszélni,tehát az egyik legjobb barátom volt..aztán a gimiben osztálytársam lett egy lány.Először nem foglalkoztam vele,de később elkezdtünk beszélgetni..egészen addig,hogy valami módon összevesztem azzal a lánybaráttal..Vele pedig szinte tökéletes a kapcsolatom. A gond ott kezdődik,hogy kb 2hónap után sikerült teljesen belezúgnom..Nem tudom,ez kölcsönös e..mindig kedves velem,van hogy órákat beszélgetünk skype-telefon,vagy személyesen..aztán multkor voltunk 1 bulin,gondoltam kiderítem a dolgot. Először csak buliztunk 1ütt,aztán közelebbhúztam,átöleltem.Arra számítottam,hogy egy rövid ölelés után ennyi.De nem,viszonozta,és utána egész este beszélgettünk,megölelt párszor..és azóta is folyamatosan beszélünk,ír,mindent megoszt velem..merjek lépni? 15/F (ő is 15 éves.)2012. dec. 2. 16:52
1/4 anonim válasza:
Merjél lépni persze! Nagyon jó jel, hogy viszonozta. Sok sikert!:)
2/4 A kérdező kommentje:
Az nem lehet gond,hogy mondjuk magasabb nálam 1 picit?
Egyébként azért nem merek kezdeni..mert ha mondjuk viszonozza az oké..de ha mondjuk összejönne a dolog,és egyszer szakításra kerülne a sor (valami oknál fogva),akkor egy nagyon kedves barátom veszíteném el ezzel..
2012. dec. 2. 16:58
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem lehet gond.. majd nősz még.
4/4 A kérdező kommentje:
Haha. :D :D Oké,köszi szépen! :)
2012. dec. 2. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!