Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek működhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet egy párkapcsolat úgy, hogy a két fél NAGYON különbözik?

Figyelt kérdés
Egy srác már rég óta bejön és én is neki, de lassan haladunk. Igazából mind a zenei ízlésünk, minden nézetünk szinte tüzes ellentét. Nagyon sokszor felhúzom magam rajta, de valamiért mégis vonz. Működhet?

2012. dec. 9. 10:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

utolsó: ha csak a szex tart össze egy párt, ott biza baj van.

Én is jelenleg egy ilyen kapcsolatban vagyok, és pont az volt az egészben a vonzó, hogy nem a tükörrel beszélgetek, hanem a másik ember eléggé különböző. Nálunk inkább temperamentumról van szó, izlésben még van némi átfedés, ha nem is ugyanúgy gondolkozunk dolgokról, de mások a végkövetkeztetések, a szemléletmód. Én inkább otthonülős, racionális alkat vagyok, ő pedig pörgősebb, spontánabb. Ez mondjuk szokszor ijesztő, de mivel bízunk egymásban és tiszteletben tartjuk a másik napirendjét, így nincs baj. Sőt, egy csomó olyan dologra nyitja rá a szemet amit magamtól észre se vettem volna.

Vannak konfliktusok, de ha eggyütt vagyunk rövid távon rendeződnek.

2012. dec. 26. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!